Yelpçiler olarak Matador'daydık!
26 Eylül Perşembe akşamı etle ilgili bilgi sahibi olmak ve aldığımız bilgilerin eşliğinde pişen lezzetlerin tadına bakmak için Yelp Elit takımı olarak Matador'daydık. Oğuzhan bey ve ailesi tarafından işletilen Matador'da "sımsıcak ağırlanmak nasıl olurmuş" en iyi şekilde gördük ve Yelpçiler olarak lezzete doyduk.
Öyle ki Ayça Ç "Denediğim Matador lezzetlerinden soya soslu tavuğu, dışarıda tavuk
yemeyi tercih etmeyen biri olmama rağmen inanılmaz beğendim. Burger
alternatiflerinde ise kullanılan ekmeğin tatlı bir ekmek olması burgeri
kesinlikle tercih edilebilir kılıyor ve içindeki etin yumuşaklığı ve
lezzetinden dolayı da Matador Burger çok doğru bir seçim oluyor." diye ifade ediyor ve Şebnem S "Bir kere etler gercekten cok lezzetliydi ve belli ki işin ehli kişiler tarafından özenle ve titizlikle hazırlanıyor yemekler. Buzdabından çıkarıp bir süre oda sıcaklığına gelmesini beklediğimiz tereyağı vardır ya
hani… İşte bizim bonfilelerimiz bugün öyle geldi! Enfesti tek
kelimeyle." diyerek O'nu onaylıyor.
Gonca G "Yelp sayesinde tanıdığım Matador'un etleri ve sunumu müthiş!" diyor. Özlem K ise "Matador'un sahiplerine de çok teşekkürler, bizi iyi bir şekilde ağırlamak için ellerinden geleni yaptılar." diyerek noktayı koyuyor.
Lokum gibi etler,Aslıhan T 'nin deyimiyle "Tazecik, çıtır çıtır ve kurumadan
kızarmış, lezzetli beyaz peynirle anne eli değmiş gibi yapılmış
börekler", mini mini Matador burgerler eşliğinde sohbet ettik,güldük, eğlendik. Katılan ve gecemizin çok keyifli geçmesine katkıda bulunan Yelpçilerimiz'e, harika lezzetleri ve tüm içtenlikleriyle bizi ağırlayan Matador' a ve fotoğraflar için de Can Hayırsevener'e teşekkür ederiz.
Siz gelemediniz mi? Üzülmeyin. Gecenin tüm fotoğraflarına Flickr ve Facebook'tan ulaşabilir, yorumlarını buradan okuyabilir ve hala yapmadıysanız bizi Twitter, Facebook ve Instagram'dan takip ederek güncel etkinliklerden haberdar olabilirsiniz. Yelp Elit takımına nasıl dahil olurum diye merak mı ediyorsunuz? Buradan bakabilirsiniz.
Unutmayın, Yelp keşfetmek için var.
Yelp'te görüşmek üzere 😉
İstanbul Topluluk Yöneticisi
Yelp Elite @ Matador
On September 26th, the Elite Squat Members of Yelp were at Matador Steakhouse for a treat! We not only got educated about how to cook meat, but also got a chance to taste the great steaks and burger Matador had to offer.
It was a great night with lots of Turkish borek, steak, mini burgers, tasty soy chicken, and of course joy filled by great Yelpers. The steaks that we tasted were amazing, along with everything else including the special cocktail Oğuzhan, "the owner" prepared for us.
Were you not able to attend the Elite event? Don't worry, you could get more information about how to become an Elite here, check out the pictures on Flickr and Facebook, and if you have not done it already, follow us on Twitter, Facebook and Instagram.
Thank you Matador for having us, and thanks to all Yelpers that made this night so special!
As always,
Keep on Yelping!
SYOY,
Your Istanbul Community Manager