Skip to main content

Hoe word je een Elite Yelper?Het is haast niet te geloven, maar in 2012 bestaat onze Yelp Elite Club acht jaar! Het lijkt wel gisteren dat we ons afvroegen of dit hele idee om “Yelpers in levenden lijve” te ontmoeten wel zou aanslaan. Gelukkig was dat ook zo! We willen dan ook graag even een momentje de tijd nemen om de nieuwste leden van het team te verwelkomen en te feliciteren, ongeacht of dit al je achtste jaar is of je nog maar aan je eerste ronde toe bent als Yelp Elite.

 

We krijgen vaak de vraag hoe je precies Elite Yelper wordt en hebben deze handige Yelp Elite-pagina waar je altijd terecht kunt voor meer informatie. Hoewel er geen vaste checklist is, zoeken we over het algemeen mensen die een fantastisch lid van onze community zijn – zowel off- als online – en een rolmodel zijn voor nieuwe en ervaren Yelpers.

 

Als jij, of iemand die dit volgens jou zeker verdient, ondanks de vernoemde criteria nog niet werd opgemerkt, kun je tijdens het jaar altijd jezelf of iemand die je kent nomineren. Neem daarvoor gerust een kijkje op onze Yelp Elite-pagina om te controleren in welke steden er momenteel een Yelp Elite Club actief is en stuur vervolgens een mailtje naar jouw stad (eg. amsterdam@yelp.nl) met een link naar de Yelp profielpagina en de reden waarom die Yelp Elite Badge op jouw profiel thuishoort. Onze Elite-raad zal de nominatie vervolgens bekijken om te zien of jij uit het juiste hout bent gesneden!
Maar wat komt er eigenlijk kijken bij de titel van Yelp Elite? Naast die blinkende badge die je krijgt om vol trots je profiel mee op te leuken, krijg je ook de kans om exclusieve evenementen bij te wonen, Yelpers uit je community te ontmoeten en een hele reeks lokale bedrijven te ontdekken die je misschien nog niet hebt uitgeprobeerd. Wat voor soort evenementen, zeg je? Neem een kijkje op de Yelp Community Blog voor enkele geweldige soirees, feestjes, diners en zelfs trouwfeesten die plaatsvinden in community’s dichtbij en veraf. En je krijgt er ook een gratis Yelp lippenbalsem bij. TZOY!