arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Bede om anmeldelser? Ikke på Yelp.

Yelps kernefokus har i mere end 13 år været at hjælpe forbrugerne med at finde gode lokale virksomheder. En væsentlig del af denne proces er at give folk adgang til upartisk lokal feedback for at hjælpe dem med at træffe købsbeslutninger. Yelps evne til at fremvise indhold af højeste kvalitet er et grundlag for vores succes, og som følge heraf kan vi ikke tolerere opfordringer til anmeldelser eller manipulation.

Indholdets kvalitet er til dels baseret på mangel på bias. Af den grund anbefaler Yelps automatiserede software ikke anmeldelser, som den mener at virksomheden har opfordret kunden til at skrive, da anmeldelsesinvitationer fører til partiskhed. Vi har længe været meget imod anmeldelsesinvitationer, og selvom denne holdning til tider kan være upopulær, har vi tydeligt tilkendegivet vores politik og hvorfor den er væsentlig for at opretholde troværdighed og anvendelighed på Yelp.

I stedet for at bede om eller tilbyde incitamenter for anmeldelser, bør virksomhederne lade anmeldelser genereres organisk. Den bedste måde for virksomhederne at modtage positive anmeldelser, er at fokusere på de gode produkter og god kundeservice, og blot tilskynde kunderne til at læse deres Yelp-anmeldelser.

Der er en stigende tendens til at bede om anmeldelser på en pågående måde, og vi er forpligtet til aktivt at arbejde for at stoppe denne udvikling. Der er nogle ”reputation management”-selskaber, der tilbyder at anmode om anmeldelser på vegne af virksomheder, for at manipulere og forbedre deres online ry, men vi fraråder virksomhederne at bruge disse tjenester, fordi Yelps software er designet til at frasortere sådanne anmeldelser. Selvom vi har forsøgt at kommunikere med denne branche og påpege fejlene i deres metode, kan vi ikke støtte selskaber, der aktivt anmoder om anmeldelser, og vi vil afsløre denne adfærd, når det er nødvendigt for at beskytte vores brugere. For vejledning om de bedste måder at bruge Yelp på, tag et kig på vores tips & råd til virksomhedsejere.