arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Undersøgelse: 92 % af forbrugere, der bruger Yelp, foretager et køb efter at have besøgt platformen

En Nielsen-undersøgelse bestilt af Yelp viser, at mange forbrugere udtrykker tydelige købshensigter hos virksomheder, de finder via anmeldelsessider. Nu siger 92 % af forbrugerne, der bruger anmeldelsessider online, at de har foretaget et køb i det mindste en gang imellem, ofte eller næsten altid efter at have besøgt Yelp.

Forbrugere, der bruger online anmeldelsessider og hævder, at de foretager et køb efter at have besøgt Yelp, siger også, at de gør det hurtigere end tidligere, sammenlignet med en Nielsen-undersøgelse fra 2014. Antallet af forbrugere, der meddeler at de køber noget inden for nogle timer, er steget med 212 %, og antallet af forbrugere, der siger, at de foretager et køb inden for et døgn, er steget med 55 %.

Undersøgelsen fra 2016, baseret på svar fra omkring 2.000 forbrugere, viser også, at anmeldelsessider genererer højere konvertering end søgemaskiner eller det førende sociale netværk.

Hvad Nielsen-undersøgelsen viser om Yelp og online anmeldelsessider

Statistik fra en Nielsen-undersøgelse bestilt af Yelp, fra september 2016. Se nedenfor for metodik.

Anmeldelsessider & Yelp

 • 74 % af forbrugerne, der søger online efter en lokal virksomhed, henvender sig til online anmeldelsessider mindst én gang om måneden.
 • Forbrugere, der bruger online anmeldelsessider vurderer Yelp som mest pålidelig, mest indflydelsesrig og mest anvendelig når det kommer til at træffe købsbeslutninger, sammenlignet med andre online anmeldelsessider, (søgemaskine og sociale medie-platforme ikke inkluderet.)

Købsadfærd på Yelp

 • 92 % af forbrugere, der bruger online anmeldelsessider, hævder at de har foretaget et køb i det mindste en gang imellem, ofte eller næsten altid efter at have besøgt Yelp.
  • 25 % inden for nogle få timer
  • 42 % inden for et døgn
  • 79% inden for en uge
 • 79 % af Yelp-brugere siger, at de søger efter en virksomhed, de så kan besøge gentagne gange.
 • 85 % af Yelp-brugere deler virksomhederne, de har fundet på Yelp, med venner i det mindste ofte eller lejlighedsvis.

Restaurant bestilling & udbringning

55 % af Yelp-brugere, der søger efter restauranter, har bestilt takeaway eller udbringning fra en restaurant, de har fundet på Yelp.

 

 • 58 % af Yelp-brugere, der har søgt efter restauranter i løbet af de seneste 3 måneder hævder, at de bestiller takeaway eller udbringning mindst én gang om måneden.
 • Kun 47 % havde hørt om den restaurant tidligere, før de brugte Yelp.

 

Hvad Nielsen-undersøgelsen betyder for lokale virksomheder

For dig, der driver en lokal virksomhed, er det vigtigt at bemærke, at mange forbrugere finder dig online og træffer en beslutning om, hvorvidt de skal bruge penge hos dig baseret på oplysninger på anmeldelsessider såsom Yelp. Udover at administrere din egen hjemmeside eller sociale medie-konti, skal du sørge for, at gøre krav på din gratis Yelp-konto og i det mindste, bekræfte at dine virksomhedsoplysninger – såsom åbningstider, lokalitet og telefonnummer – er korrekt og opdateret. Gratis værktøjer såsom at svare på anmeldelser, tilføje billeder og en beskrivelse af virksomheden, og at aktivere beskeder og prisforespørgsler via Yelp, giver virksomheder muligheden for, at tiltrække nye kunder, blandt millioner af mennesker, der bruger Yelp hver måned.

Da forbrugerne oplyser om at træffe hurtigere købsbeslutninger, er det et must at svare hurtigt. Virksomheder bør overveje at aktivere notifikationer om nye anmeldelser og beskeder via app’en Yelp for Virksomhedsejere.

Online-anmeldelser bliver vigtigere og vigtigere, som en ressource forbrugerne vender sig til, før de træffer købsbeslutninger. Yelp har igen forbedret søgeoplevelsen og gjort det mere bekvemt for forbrugerne. Udover at finde virksomheder, kan folk nu også booke, handle og udføre transaktioner med en virksomhed direkte på Yelp via reservationer, madbestilling og -udbringning med Eat24, pris- og tjenesteforespørgsler, indtjening af Yelp Cash Back og meget mere.

Virksomheder kan gøre krav på deres Yelp virksomhedsside gratis på biz.yelp.dk.

Metodik – Nielsen-undersøgelse bestilt af Yelp, 2016

Baseret på en online forbrugerundersøgelse gennemført af Nielsen for Yelp, sept. 2016. Samlet antal: 2.007 voksne over 18 år i USA, der søgte online efter en lokal virksomhed i perioden august 2016–september 2016. Online interviews udført 6.– 20. september, 2016. Brugertest – online anmeldelsessider = 745: oplyste om brug af et website tilegnet anmeldelser, (søgemotorer og sociale medie-sider ikke inkluderet.) Brugertest  – Yelp = 587: oplyste om brug af Yelp for at finde lokale virksomheder (juni 2016–september 2016). Statistik er tilpasset demografisk til at være repræsentativ for USAs befolkning online.