arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Tea Tasting @ Blue Light Yokohama, Stockholm

Tea Tasting

På höstens första dag var Yelps elit-skribenter inbjudna på teprovning tillsammans med LYCKA Japan & Sweden hos Blue Light Yokohama. De första stegen togs till den underbara världen av japanskt te och tillsammans med smårätter från Blue Light Yokohamas meny fick vi en försmak av att matcha te med rätt mat.

Läs recensionerna och titta på bilderna. Det var en perfekt start av Elit-hösten på Yelp i Stockholm.

Ett stort tack till Blue Light Yokohama och LYCKA Japan & Sweden som gjorde kvällens event möjligt.

Vi ses på Yelp!

//Agnes

 

 

On the first fall day Yelp Elites in Stockholm were invited to Blue Light Yokohama for a tea tasting together with LYCKA Japan & Sweden. The first steps were taken into the wonderful world of Japanese tea and together with bites from Blue Light Yokohama’s menu we got to see how well tea goes with the right food.

Read the reviews and look at the photos, it was a great start of the Yelp Elite fall season in Stockholm.

A big thank you to Blue Light Yokohama and LYCKA Japan & Sweden for hosting the event.

 

 

h28a9702