arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Exploring Stockholm With Vespa Stockholm

Happy Elites With Vespa Stockholm
Happy Elites With Vespa Stockholm

Never stop exploring. With that in mind Yelp Elites got the chance to discover Stockholm by scooter together with Vespa Stockholm on Thursday July 21. The founder Peter told us about the concept, gave us some driving instructions and off we went. We had an amazing summer night and the ride together gave us a taste of all the possibilities to go sightseeing by scooter. We will be back for sure.

Read the reviews and check out the photos, Stockholm is fantastic.

Thanks to Peter at Vespa Stockholm for making this possible.

Sluta aldrig upptäcka! Med det i åtanke fick några av Yelp Stockholms elitskribenter chansen att uppleva Stockholm på vespa tillsammans med Vespa Stockholm. Grundaren Peter berättade om konceptet, gav oss lite körinstruktioner och sen for vi iväg. Vi hade en underbar kväll och turen gav oss mersmak på vilka möjligheter det finns till nya upptäckter med hjälp av en vespa. Vi kommer garanterat tillbaka.

Läs recensionerna och kolla på bilderna, Stockholm är fantastisk.

Tack till Peter på Vespa Stockholm som gjorde kvällen möjlig.

H28A9417