arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Design An Elite Badge

YelpPauwelsbanner

Elites deserve an Elite Badge, online and offline! It’s mainly thanks to the activity of our amazing Elites that Yelp has the best information about local businesses, day in day out. Antwerp’s most active Elites got an exclusive workshop called ‘Design An Elite Badge’ at the fabric store Pauwels Stoffen En Fournituren. The Elites created a personalized badge for each other and got to know more about one another. Read the reviews and check out the pictures and our video of the Elite Event!

A special thanks to Pauwels Stoffen En Fournituren.

Elites verdienen een Elite Badge, online én offline! Het is vooral dankzij de activiteit van onze geweldige Elites dat Yelp elke dag weer de handigste en leukste info over lokale bedrijven heeft. De meest actieve Elites van Antwerpen kregen een exclusieve workshop ‘Ontwerp Zelf Een Elite Badge!’ bij Pauwels Stoffen & Fournituren. Zo maakten de Elites een gepersonaliseerde badge voor elkaar en leerden elkaar beter kennen. Lees nu de reviews en bekijk de foto’s én onze video van het Elite Event!