arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

9 Yelp iPhone app-tips for eksperter

Så du har downloadet Yelp app’en, og du mener, at du ved alt der er værd at vide om den. Bogmærker? Du har masser af dem. Reservationer? Jep. Vel, lad dig ikke narre af blot en indtjekningsknap — der er endnu mere at udforske. Her er ni tips til at blive en Yelp app-ekspert.

1. Hotte nye virksomheder
Vis dine venner, at du er først til at vide hvad der er nyt

Der er intet som at opdage, dele og fortælle om de hotteste virksomhedsåbninger i byen. Vores “Hot & nyt” sektion viser dig, hvad der er nyt, og hvad der bliver snakket om.

2. Forum
Et sted, hvor du kan stille spørgsmål og finde nogle svar

Har du et spørgsmål, som kun de lokale kan svare på? Ønsker du at crowdsource en idé? Eller vil du bare sladre om noget? Vi har et perfekt sted for det — Yelps Forum! Tryk på “Mere”, besøg vores Forum og brug din rivende talefærdighed.

3. Top indtjekninger
Kom med på ranglisten

Uanset om du vil tjekke, om du er kommet på ranglisten, se hvor dine venner befinder sig, eller vil se en påmindelse om, hvor du har været, (for at skrive anmeldelser, naturligvis!) kan du se alle data under Indtjekninger. Er du blevet baron eller baronesse nogetsteds?

4. Komplimenter
Share the love

Har du set et meget appetitvækkende madbillede? Læst en anmeldelse med masser af lækre detaljer om restaurantens bedste ret? Måske er du bare fan af nogens skrivestil. Du kan vise at du sætter pris på ham eller hende ved at sende en kompliment — det er den perfekte måde at anerkende en anden Yelper for deres hjælpsomhed på.

5. Kort med indtjekninger
Se alle steder, du har været med Yelp

Har du tjekket ind ved masser af steder? Rejst hele verden rundt? Vil du holde styr på, alle steder du har besøgt? Du kan se et verdensomspændende kort (eller bydelskort) med alle dine indtjekninger. Zoom ind, zoom ud, og føl dig som en rigtig verdensborger.

6. Læs din Lokale Yelp
Læs, hvad der er hot i nærheden af dig hver uge

Det kan være svært at læse alle e-mails i indbakken. Hvis du er gået glip af Din Lokale Yelp for nylig, kan du altid åbne app’en og læse dem på farten. Det er nu endnu nemmere at finde ud af, hvad der er cool og nyt, både virksomheder og events. Bonus: Bogmærk alle steder, der vækker din interesse.

7. Tilføj en virksomhed
Mangler der en virksomhed på Yelp? Tilføj den!

Har du fundet en virksomhed, der ikke er på Yelp? Nu har du en chance for, at tage et “Først til at anmelde”-æresmærke! Tryk på “Tilføj en virksomhed”, indtast oplysningerne, og tjek så ind og tilføj billeder med det samme. Tak for at du hjælper andre med at finde nye steder!

8. Del en virksomhed
Vær hjælpsom — del med andre

Er du den person i din vennegruppe, der altid anbefaler nye restauranter? Send Yelp-linket til dine venner, med adresse, telefonnummer, billeder og fantastiske anmeldelser. Tryk blot på de tre prikker i øverste højre hjørne, og derefter på “Del virksomhed”.

9. Monokel
Det er som at være i fremtiden!

Hvis du har lidt dårlig retningssans, eller bare elsker virtual reality, prøv Monokel. Hold telefonen foran dit ansigt, vend dig 360 grader og se alle virksomhedsfortegnelser lige foran dine øjne. Tip: Vi anbefaler ikke at gå og kigge ned i telefonen på samme tid, fordi…det er farligt.

Kender du nogen, der lige er begyndt på Yelp? Vi har et perfekt blogindlæg.