arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

9 profftips om Yelps iPhone-app

Så du har lastet ned Yelp-appen og synes du vet alt som er verdt å vite om den? Bokmerker? Du har massevis. Reservasjoner? Du bruker det støtt. Vel, ikke la deg lure av den superenkle innsjekkingsknappen — det er mye mer å utforske enn bare det. Her er våre ni tips for å bli en Yelp-appekspert.

1. Splitter nye bedrifter
Vis vennene dine at du har fingeren på pulsen

Det er ingenting som å oppdage, dele og vise fram de kuleste nyåpnede stedene i byen. Funksjonen “Splitter nye bedrifter” viser deg hvilke bedrifter som er helt nye og som får mest ros.

2. Prat
Et sted der du kan stille alle spørsmål og finne svar på mange

Har du et spørsmål du bare må finne svar på? Vil du legge fram en idé for litt crowd-sourcing? Eller har du bare lyst å prate litt? Vi har stedet for deg: Yelp Prat! Trykk på “Mer” og Prat i vei.

3. Topplista over innsjekkinger
Kom på topplista

Uansett om du vil sjekke om du har havnet på topplista, se hvor vennene dine befinner seg, eller få en påminnelse om hvor du har vært hen, (så du kan anmelde stedene, altså!) så kan du se dette under Innsjekkinger. Har du blitt baron eller baronesse noe sted?

4. Komplimenter
Share the love

Har du sett et bilde som har fått deg til å sikle? Eller lest en anmeldelse som gav deg glimrende tips om den beste retten på en restaurant? Kanskje du bare digger skrivestilen til en annen Yelper? Vel, du kan vise at du setter pris på dem ved å sende en kompliment. Det er en flott måte å vise andre Yelpere at du synes de er hjelpsomme på.

5. Innsjekkingskart
Se hvor du har vært hen med Yelp

Har du sjekket inn på masser av steder? Vært over hele verden? Vil du få et overblikk over hvor du har vært hen? Da blir du sikkert kjempeglad over å finne et verdensomspennende kart (eller et over bare en enkelt bydel) med alle innsjekkingene dine. Zoom inn, zoom ut, og sol deg i glansen av hvor bereist du er.

6. Les din Lokale Yelp
Byens heteste steder — hver uke

Det kan være vanskelig å få med seg alle e-postmeldinger som dukker opp. Hvis du har gått glipp av din Lokale Yelp i innboksen din, kan du alltids finne nyhetsbrevene i appen og lese dem når du er på farta. Det har aldri før vært så enkelt å finne de kuleste lokale stedene og arrangementene. Bonus: Bokmerk stedene som fanger interessen din.

7. Legg til en bedrift
Mangler det en bedrift på Yelp? Bare legg den til!

Har du funnet en bedrift som ikke er på Yelp ennå? Da har du sjansen til å få det der “Første anmelder”-merket! Trykk på “Legg til en bedrift”, skriv inn opplysningene, så kan du sjekke inn og legge til bilder med en gang. Og takk for at du hjelper andre å finne et nytt lokalt sted!

8. Del en bedrift
Det er snilt å dele

Er du den personen i vennegjengen som alltid kommer med anbefalinger om restauranter? Når du har funnet en ny favoritt, kan du sende Yelp-lenken til vennene dine slik at de har adresse, telefonnummer, bilder og anmeldelser å lese. Det er bare å trykke på de tre prikkene i øvre høyre hjørne, og siden på “Del bedrift”.

9. Monokkel
Det er som å være i fremtiden!

Hvis du har litt dårlig retningssans, eller bare digger “virtual reality”, må du prøve Monokkelen. Hold telefonen foran ansiktet ditt, snurr 360 grader og se bedriftsoppføringer dukke opp. Profftips: vi anbefaler ikke å gå rundt med telefonen foran ansiktet samtidig, fordi, vel, det er farlig.

Kjenner du noen som er nybegynner på Yelp? Vi har et blogginnlegg bare for dem.