arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

9 experttips för Yelps iPhone-app

Så du har hämtat Yelp-appen och tror att du har full koll på allt. Bokmärken? Har massor av dem. Bokningar? Klar och gjort. Men, låt inte den enkla fasaden av inchecknings-knappen lura dig – det finns mycket mer att utforska. Här är våra nio tips för att bli en expert på Yelp-appen.

1. Heta och nya företag
Visa dina kompisar att du har koll på läget. Det finns inget så bra som att upptäcka, dela och skryta om de färskaste nyöppnade ställena i stan. Heta & nya företag visar vad som är nytt och vad alla snackar om.

2. Prat
En plats att ställa alla dina frågor och få svar

Har en fråga poppat upp i huvudet som du vill ställa till lokalinvånare? Vill publiken källkod idéer? Bara för vissa skämten? Vi har en plats för det – Prat-trådar! Tryck “Mer” och briljera på Prat med dina skrivtalanger.

3. Topp-incheckningar
Kom med på topplistan

Oavsett om du vill se om du har lyckats nå ledartavlan, var dina vänner är, eller få en påminnelse om var du har varit (för att recensera, så klart), så kan du kontrollera alla statistik på incheckningar. Har du blivit incheckningsproffs än?

4. Komplimanger
Sprid kärleken

Sett ett foto som fick dig att dregla? Läst en recension som gav dig full koll på bästa maträtten på en restaurang? Kanske är du bara ett fan av någons skrivstil. Hur som helst så kan du visa din uppskattning genom att skicka en komplimang – det är det perfekta sättet att erkänna en annan Yelpares hjälpsamhet.

5. Incheckningskartor
Se överallt du har varit med Yelp

Har rejält med incheckningar? Varit över hela världen? Vill du se var du har varit? Du kan se en världsomfattande (eller stadsdels-) karta över alla dina incheckningar. Zooma in, zooma ut och kolla in alla ställen du varit på.

6. Läs din Lokala Yelp
Ta reda på vad som är hett i närheten av dig varje vecka

Att hålla koll på all e-post kan vara en kamp. Om du missade din lokala Yelp i inkorgen kan du alltid sätta igång appen och läsa när du är på språng. Det har aldrig varit enklare att ta reda på de coolaste lokala ställena och händelserna. Bonus: Bokmärk enkelt alla de platser som fångar ögat.

7. Lägg till ett företag
Saknas ett företag på Yelp? Lägg till det!

Hittar du inte ett företag på Yelp? Det är din chans att haffa “Förste recensent”-märket! Tryck på “Lägg till ett företag”, fyll i detaljerna, sen kan du checka in och lägga till bilder direkt. Respekt till dig för att du hjälper lokalbefolkningen upptäcka något nytt!

8. Dela ett företag
Sharing is caring

Är du personen i din grupp av vänner som alltid ger restaurangrekommendationer? Skicka dina vänner en Yelp-länk så att de har adress, telefonnummer, foton och alla dessa fantastiska recensioner att läsa också – tryck bara på de tre små prickarna i det övre högra hörnet och tryck sedan på “Dela företag”.

9. Monokel
Det är som att vara i framtiden!

Om du kämpar med dåligt lokalsinne, eller bara älskar lite virtuell verklighet, använd Monokel. Håll telefonen framför ansiktet, snurra 360 grader, och se företagsinformation mitt framför ögonen. Pro tips: Vi rekommenderar inte att promenera med telefonen framför ögonen, det kan sluta farligt.

Känner du en nybörjare som precis börjat använda Yelp? Det här blogginlägget är perfekt för dem.