arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

9 ammattimaista vinkkiä Yelpin iPhone-sovellukseen

Olet siis ladannut Yelpin sovelluksen ja olet sitä mieltä, että tämä oli sitten tässä. Kirjanmerkit? Hallussa on. Varaukset? Tehty jo. No, äläpäs anna check-in –nappulan yksinkertaisen ulkokuoren hämätä itseäsi – sovelluksessa riittää löydettävää. Tässä yhdeksän vinkkiä Yelp-sovelluksen ammattimaiseen käyttöön.

1. Uudet ja kuumat yritykset
Näytä kavereille, että olet edelläkävijä

Ei ole mitään parempaa kuin uusien yritysten löytäminen, jakaminen ja esittely. Uudet ja kuumat yritykset –ominaisuus näyttää sinulle mitä uutta kaupungista löytyy ja mistä kaikki puhuvat.

2. Keskustelu
Paikka, jossa voit kysyä kaikki kysymyksesi ja löytää vastauksia

Onko sinulla polttava kysymys, jonka haluat esittää muille? Haluatko joukkoistaa ideoita? Vai pelkästään jutella? Meillä on paikka kaikelle tälle – Keskustelu. Paina Lisää –painiketta ja pistä keskustelupalsta laulamaan.

3. Huipputason check-init
Nosta itsesi pistesijoille

Voit tarkistaa kaikki tilastot Check-init-valikosta: pääsitkö pistesijoille, missä kaverisi kulloinkin ovat, missä itse olet viime aikoina vieraillut (jos haluat kirjoittaa arvosteluita jälkeenpäin). Pääsitkö Check-inien huipulle?

4. Kehut
Jaa muille

Näitkö kuvan, joka nostatti hymyn huulillesi? Luitko arvostelun, joka antoi tarkat speksit ravintolat parhaasta annoksesta? Ehkä olet vain jonkun kirjoitustyylin suurin fani. Voit osoittaa arvostusta lähettämällä kehun – se on paras tapa antaa tunnustusta toisen yelpperin avuliaisuudesta.