arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Yelpin kuluttajavaroitukset: tee valistunut ostopäätös

Yelp on omistautunut pitämään kiinni kuluttajien luottamuksesta alusta asti. Siksi emme epäröi paljastaa hämäräperäistä yritystoimintaa. Julkaisemme piakkoin 59 kuluttajavaroitusta, jotka pysyvät sivustolla 90 päivää. Salapoliisitiimimme jäljitti nämä hyvin taidokkaat yritykset manipuloida luokituksia ja arvosteluja, sillä kuluttajat ansaitsevat tietää siitä, mitä kulissien takana tapahtuu.

6a00d83452b44469e201bb08b45a2f970d

Vilkaisepas näitä esimerkkejä:

– Ennen kuin käväiset plastiikkakirurgi Simon Ourianin luona Beverly Hillsissä, haluat ehkä tietää, että hänen vastaanottonsa yritti parantaa mainettaan Yelpissä tarjoamalla ilmaisia huulten täyttöjä.
– Saatat myös miettiä kahdesti, ennen kuin viet sairaan lapsesi First Choice –hätäpoliklinikalle Humblen kaupungissa, Teksasissa. He tarjosivat ilmaisia Starbucks-lahjakortteja positiivisten arvosteluiden vastikkeeksi.
– Samaten voit suosiolla valita jonkun muun kuin annarborilaisen Cabrio Properties –kiinteistönvälityksen auttamaan vuokraamaan asuntosi, sillä he tarjosivat vuokrakrediittejä viiden tähden arvosteluita vastaan.
Nämä yritykset eivät vain rikkoneet Yelpin käyttöehtoja vaan harrastivat valheellista mainontaa, sillä ne antoivat väärää kuvaa itsestään kuluttajille, jotka yrittävät päättää, missä käyttää rahansa. Tämän lisäksi myös kompensoidun arvostelun kirjoittaminen kuuluu valheellisen mainonnan piiriin.

Kuluttajavaroitukset ovat vain yksi keino, jolla tiimimme haluaa varmistaa, että Yelpin sisältö kuvastaa yhteisömme todellisia kuluttajakokemuksia. Meillä on myös nollatoleranssi sellaisia yrityksiä kohtaan, jotka kaupittelevat toisille yrityksille imagonkohotusta ja tarjoutuvat poistamaan negatiiviset arvostelut tai korottamaan yrityksen luokitusta maksua vastaan. Yritysomistajat, olkaa meihin yhteydessä, jos tällaiset yritykset tarjoavat palveluitaan teille.
Yhteisön vinkit ovat elintärkeitä, jotta saamme kiinni ne yritykset, jotka eivät pelaa sääntöjen mukaan. Jos näet epäilyttävää käytöstä Yelpissä, raportoi se meille ja auta meitä taistelemaan kuluttajien ja rehellisten yritysten puolesta