arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Yelp forbruger advarsler: Det skal du vide, før du køber

Yelps mål har altid været at bevare forbrugernes tillid til os. Derfor tager vi det meget seriøst når det kommer til lyssky aktiviteter. Nu kommer der en ny runde af 59 forbruger advarsler, som vil kunne ses på Yelp i 90 dage. Vores team af detektiver opsporede disse ekstreme forsøg på, at manipulere vurderinger og anmeldelser, og forbrugerne fortjener at vide, hvad der sker bag kulisserne.

Her er nogle eksempler:

– Før du skal under kniven hos Simon Ourian, MD, en plastikkirurg i Beverly Hills, CA, bør du vide, at hans klinik blev taget i at prøve at manipulere deres ry ved at tilbyde gratis læbeforstørrelser.

– Du vil måske tænke to gange, før du kører dit syge barn til First Choice Emergency Room i Humble, TX, hvis du er opmærksom på, at de har tilbudt Starbucks gavekort i bytte for positive anmeldelser.

– Før du vælger at leje en lejlighed hos Cabrio Properties i Ann Arbor, MI, bør du være opmærksom på, at de blev taget i at tilbyde rabat på lejeprisen i bytte for 5-stjernede anmeldelser.

Disse handlinger krænker Yelps Servicevilkår, og giver forbrugerne et forkert indtryk af det sted, hvor de er ved at bruge deres penge. Derudover er det også falsk reklame at publicere en anmeldelse uden at oplyse om, at du har modtaget kompensation for den.

Forbruger advarsler er blot ét aspekt af det arbejde, vores team gør hver dag for at sikre, at indholdet på Yelp virkelig afspejler de erfaringer, som vores community af brugere deler. Vi har også taget stilling til firmaer, der bedrager virksomheder ved at tilbyde at fjerne negative anmeldelser eller påvirke vurderinger mod betaling. Virksomhedsejere: I bedes være opmærksomme. Lad os venligst vide, hvis du mener, at du er blevet kontaktet af sådan en virksomhed. Tips fra vores community er meget vigtige i processen med at opspore virksomheder, der ikke følger reglerne. Hvis du ser nogen mistænkelig adfærd på Yelp, bedes du rapportere det for at hjælpe os med at beskytte forbrugere og ærlige virksomheder.