arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Whisky Fur Alle – Cocktail Workshop

Cocktail Workshop @ Edrington
Cocktail Workshop @ Edrington

Söndagen den 22a maj var det dags för final i event-serien Whisky Fur Alle. Cocktail-workshop tillsammans med The Naked Grouse och Edrington stod på agendan. Cocktail-experten Johan Evers gick igenom grunderna innan det var dags att blanda, skaka, smaka av och hitta nya cocktail-favoriter inför sommarens fester. Pizza från The Artisan och kalla drycker från Vitamin Well höll berusningen på en bra nivå denna vackra försommarkväll.

Läs recensionerna och spana in alla vackra bilder. Nyfiken på vilka skapelser som såg dagens ljus? Här finns recepten och ännu fler bilder. Vilken härlig start på sommaren!

Stort tack till våra samarbetspartners.

Edrington * The Artisan * Vitamin Well

Vi ses på Yelp!

//Agnes, Senior Community Manager på Yelp Stockholm

 

Sunday May 22 marked the day of the finale in the event series Whisky Fur Alle. Cocktail workshop together with The Naked Grouse and Edrington was on the agenda. Cocktail expert Johan Evers showed and explained the basic and then it was time to mix, shake, taste and find the next cocktail favorites for all the summer parties. Pizza from The Artisan and cold drinks from Vitamin Well made everyone keep their focus throughout the night.

Read the reviews and enjoy all the beautiful photos. Curious about the creations made? Here you’ll find the recipes and even more pictures. What a wonderful start of the summer!

See You On Yelp!

//Agnes, Senior Community Manager at Yelp Stockholm