arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Yelp-karrierer i nyhetene

Vi vet jo så klart at Yelp er et fantastisk sted å jobbe, men det er jo alltid hyggelig å høre at andre synes det også. Jeg vil dele noen nylige nyhetsøyeblikk som viser Yelps mangfold, både når det gjelder ansatte, bransjen vår og vårt community.

På salgssiden ble vår SVP of Local Sales, Erica Galos Alioto nylig utnevnt som en av de 50 mektigste kvinnene i IT-bransjen. Chicago-kontoret vårt ble også utnevnt blant en gruppe forskjellige salgskontor med bra kulturelle- og teamtradisjoner. Artikkelen legger vekt på et av våre viktigste motto: “Vær ukjedelig” og sier: “Yelp feirer ikke suksess bare én gang i året… Alt fra løpende konkurranser til å slå på gongongen – dette teamet feirer suksess på daglig basis (og av og til timebasis), bare for moro skyld.”

yelp_01_-768x518

Ros til salgskontoret vårt i Chicago!

I bransjenytt: Yelp havnet nylig på 20. plass på Forbes liste over de beste mellomstore arbeidsgiverne i USA. Vår SVP of Engineering, Mike Stoppelman, har også snakket med Monster.com om hvor viktig det er å ha praktikantprogram og organisasjoner, og å holde kontakten med praktikanter lenge etter at praksisperioden deres er over. Hvis du vil lese mer angående dette, kan du finne innlegget hans på LinkedIn: Why Interns Are Yelp’s Best Kept Secret To Success.

aaeaaqaaaaaaaavvaaaajgvkmwqyzdk4lwzinjmtndg1oc05yjeyltuwotixndi2ndkzyw

SVP of Engineering, Mike Stoppelman, hilser på tidligere praktikanter

En annen lokal nyhetsartikkel viste mangfoldet i Yelps community og påpekte at det kan gi underrepresenterte synsvinkler en stemme. The Post and Courier snakket med tre lokale medlemmer av Yelps Elitegruppe i Charleston, som sa at de hadde lagt merke til at det var et stort antall kvinner og folk med forskjellig etnisk bakgrunn i Yelps community. En av Elitemedlemmene sa: “Det er ikke mange lokale situasjoner der en afroamerikansk kvinne, en puertoricansk kvinne og en jødisk kvinne går inn på en bar og sitter ved samme bord. Yelp jevner det ut.”

Jeg elsker å høre slike historier, og ville bare dele dem med resten av vårt community. Følg @YelpCareers på Twitter, Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert om hva som skjer i Yelp-verdenen. Og forresten, vi har ledige stillinger også. ?