arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Yelp Karrierer i nyhederne

Vi ved selvfølgelig, at Yelp er et godt sted at arbejde, men det er altid hyggeligt at høre, når andre mennesker mener det samme. Jeg vil dele nogle af de seneste højdepunkter, der omtaler Yelps kultur og mangfoldighed på tværs af vores medarbejdere, vores industri og vores community.

På salgssiden, blev vores SVP of Local Sales, Erica Galos Alioto, for nylig kåret som en af de 50 mest magtfulde kvinder i teknologibranchen. Vores Chicago kontor blev også nævnt blandt en gruppe salgskontorer, der har gode kultur- og teamtraditioner. Artiklen fremhæver en af vores kerneværdier: “Vær ukedelig”, og siger: “Yelp fejrer ikke bare succes én gang om året… Alt fra løbende konkurrencer til at slå på gongongen – teamet fejrer succes på daglig basis (og nogle gange på timebasis), bare for sjov.”

yelp_01_-768x518

Ros til vores salgskontor i Chicago!

I industri-nyt: Yelp indtog for nylig 20. plads på Forbes liste over de bedste mellemstore arbejdsgivere i USA. Vores SVP of Engineering, Mike Stoppelman, har også snakket med Monster.com om betydningen af praktikprogrammer og organisationer, og at holde kontakten til praktikanter længe efter deres praktik er afsluttet. For mere info vedrørende dette, læs hans indlæg på LinkedIn: Why Interns Are Yelp’s Best Kept Secret To Success.

aaeaaqaaaaaaaavvaaaajgvkmwqyzdk4lwzinjmtndg1oc05yjeyltuwotixndi2ndkzyw

SVP of Engineering Mike Stoppelman møder nogle tidligere praktikanter

En anden lokal nyhedsartikel påpegede mangfoldigheden i Yelps community, og bemærkede, at det kan lade underrepræsenterede synspunkter komme til udtryk. The Post and Courier chattede med tre lokale medlemmer af Yelps Elitegruppe i Charleston som sagde, der er et bemærkelsesværdigt stort antal af kvinder og mennesker af forskellige etniciteter i Yelps community. En af Eliterne nævnte, at: “…der er ikke så mange lokale situationer, hvor en afroamerikansk kvinde, en puertoricansk kvinde og en jødisk kvinde går til en bar og sidder ved samme bord… Det er alt takket være Yelp.”

Jeg elsker at høre historier som disse, og ville dele dem med resten af vores community. Sørg for at følge @YelpCareers på Twitter, Facebook og Instagram for at holde dig ajour med, hvad der sker i vores Yelp-verden. Og åh, vi har også ledige jobs. ?