arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Yelp Karriär i nyheterna

Självklart så vet vi att Yelp är ett bra ställe att arbeta på, men det är alltid trevligt att höra när andra människor tycker det också. Jag ville dela med mig av några nya höjdpunkter som firar Yelps kultur och mångfald i våra medarbetare, vår branch och vårt community.

På säljsidan så utsågs vår SVP of local sales, Erica Galos Alioto, nyligen till en av de 50 mäktigaste kvinnorna inom tekniksektorn. Vårt Chicago-kontor vär även uppmärksammat i en sammanställning av olika försäljningskontor med bra kulturer och traditioner. Denna belyser ett av våra kärnvärden: “Var otråkig” som säger: “Yelp firar inte bara vinster en gång om året … Från pågående tävlingar till gong-ringningar, så firar teamet vinster varje dag (och ibland varje timme), allt på ett kul sätt. ”

yelp_01_-768x518

Shout out till vårt Chicago-säljkontor!

I andra branschnyheter, så landade Yelp nyligen på en tjugonde plats på Forbes lista över bästa medelstora arbetsgivarna i Amerika. Vår SVP of Engineering, Mike Stopp, talade också med Monster.com om vikten av praktikprogram och samarbete, och att hålla sig involverad med praktikanter långt efter praktiken har upphört. För relaterad läsning, kolla in hans inlägg på Linkedin: Varför praktikanter är Yelps bäst bevarade hemlighet till framgång.

aaeaaqaaaaaaaavvaaaajgvkmwqyzdk4lwzinjmtndg1oc05yjeyltuwotixndi2ndkzyw

SVP of Engineering Mike Stopp pratar med tidigare praktikanter

En annan lokal nyhetsartikel betonade mångfalden inom Yelps community, och konstaterade att det kan ge en röst till underrepresenterade synpunkter. Post och Courier chattade med tre lokala Charleston Yelp-eliter, som sade att de är imponerade av framträdande kvinnor och personer från minoriteter i Yelps community; En av eliterna nämner att “…det inte finns alltför många lokala situationer där en afroamerikansk kvinna, en puertoricansk kvinna och en judisk kvinna går in i en bar och sitter vid samma bord… Yelp är den gemensamma faktorn.”

Jag älskar att höra berättelser som dessa, och ville dela dem med resten av communityt. Var noga med att följa @YelpCareers på Twitter, Facebook, och Instagram för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i landet Yelp. Åh, och förresten, vi anställer. ?