arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Yelp Carrières in het nieuws

We weten natuurlijk zelf dat Yelp een geweldige plek is om te werken, maar het is altijd leuk om te horen dat anderen er ook zo over denken. Ik wil dan ook graag enkele recente hoogtepunten met jullie delen die de cultuur en diversiteit onder onze werknemers, in onze branche en onze community in de kijker zetten.

Aan de saleskant werd onze senior vicepresident voor Local Sales, Erica Galos Alioto onlangs uitgeroepen tot één van de 50 machtigste vrouwen in de techindustrie. Ook verscheen ons kantoor in Chicago in een overzicht van verschillende saleskantoren met een geweldige werksfeer en leuke tradities. Het artikel legt de nadruk op een van onze kernwaarden, namelijk dat saai zijn geen optie is en zegt: ”Yelp viert overwinningen niet slechts een keer per jaar… Van aanhoudende wedstrijden tot het luiden van een gong, het team viert overwinningen dagelijks (soms zelfs elk uur) en dat allemaal gewoon voor de lol.”

yelp_01_-768x518

Proficiat aan ons saleskantoor in Chicago!

Op vlak van nieuws uit de sector, stond Yelp onlangs op de twintigste plaats in de lijst voor beste middelgrote werkgevers in Amerika van Forbes. Onze senior vicepresident voor Engineering, Mike Stoppelman sprak ook met Monster.com over het belang van stageprogramma’s en -samenwerkingen en het contact met stagiairs ook lang nadat hun stage afgelopen is. Voor meer leesmateriaal over dit onderwerp kan je een kijkje nemen naar zijn bericht op LinkedIn: “Why Interns Are Yelp’s Best Kept Secret To Success”.

aaeaaqaaaaaaaavvaaaajgvkmwqyzdk4lwzinjmtndg1oc05yjeyltuwotixndi2ndkzyw

SVP voor Engineering Mike Stoppelman met enkele voormalige stagiairs

Een ander lokaal nieuwsartikel had het over de diversiteit van de Yelp Community en merkte op dat het een stem kan geven aan standpunten die ondervertegenwoordigd zijn. The Post en Courier spraken met drie leden van de lokale Yelp Elite Club uit Charleston, die zeiden dat de prominente aanwezigheid van vrouwen en mensen van andere origine in de Yelp Community hen opviel. Een van de Elites zei: “Er zijn niet zo veel lokale situaties waarin een Afro-Amerikaanse vrouw, een Puerto Ricaanse vrouw en een joodse vrouw een bar binnen wandelen en aan dezelfde tafel zitten… En dat allemaal dankzij Yelp.”

Ik vind altijd leuk om dit soort verhalen te horen en wou ze graag met de rest van de community delen. Volg zeker ook @YelpCareers op Twitter, Facebook en Instagram om up to date te blijven over het laatste nieuws bij Yelp. Oh ja, en we hebben ook een paar openstaande vacatures. ?