arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Tarvitsetko hinta-arvion? Hanki sellainen nopeammin kuin koskaan ennen

Kuluttajat vierailevat Yelpissä joka päivä löytääkseen luotettavimpaa tietoa yrityksistä, joiden palveluita he haluavat käyttää. Kuva herkullisesta annoksesta ja loistava arvostelu saattavat riittää päätökseen siitä, missä syödä lounasta. Mutta jotkin kategoriat tarvitsevat yksityiskohtaisempaa lähestymistapaa ja ostotapahtumaa ei välttämättä synny, ellei kuluttajalla ole tietoa yrityksen hintatasosta.
Yliopisto-opiskelija etsii muuttomiestä, pariskunta etsii kuvauspaikkaa hääkuvilleen, autoharrastaja etsii tiettyä antiikkikiesiä – kaikki nämä asiakasryhmät voivat helposti viestittää yritykselle Yelpin hinta-arviopyynnön kautta. Buzzfeedin äskettäin arvioima ominaisuus muuttaa asiakkaiden ja yritysten tapaa kommunikoida keskenään, varsinkin kun on kyse erityisistä yrityskategorioista, kuten autopalveluista, tapahtumapalveluista, sijoituspalveluista, kotitalouspalveluista, paikallisista palveluista ja yrityspalveluista.

Kuvitellaanpas, että elät pitkähiuksisen pahinta painajaista ja olet juuri tukkinut suihkusi viemärin. Kun aloitat etsinnän Putkityöt-kategoriassa, jotkin yrityksistä näyttävät Pyydä hinta-arvio –painikkeen ja antavat yrityksen vastausajan. Nämä ajat kertovat sinulle arviolta kuinka monta päivää tai tuntia yritykseltä kestää vastata pyyntöösi. Yritykset, joilla on nopein vastausaika, näytetään haussasi vihreällä korostuksella.

Kun olet klikannut vihreällä korostettua sankariasi, voit selittää tilanteen ja kysyä hinta-arviota pyytämällesi palvelulle. Onko sinulla kenties muita kysymyksiä? Voit kysyä ne samalla kertaa!

Haluatko ehkä kysyä useampaa arviota? Yhteydenotto useampaan yritykseen on nyt yhä helpompaa, sillä voit lähettää viestejä samalla kertaa. Kun teet hinta-arviopyynnön yhdelle yritykselle, Yelp ehdottaa noin kymmentä samankaltaista yritystä alueellasi, joille voit lähettää saman pyynnön. Näin voit saada enemmän irti Yelpistä etkä vietä koko päivää soitellen ympäriinsä. Nopeat vastausajat johtavat nopeampiin tuloksiin, ja saat sen viemärin avattua pikapikaa.

Näemme jo miten Pyydä hinta-arvio –toiminto muuttaa asiakkaiden ja yritysten kanssakäymistä. Siitä lähtien kun muutimme “Lähetä viesti yritykselle” –toiminnon “Pyydä hinta-arvio” –toiminnoksi tietyissa kategorioissa viime vuonna, olemme nähneet seuraavia tuloksia:

– yritysomistajien reagointi viesteihin on noussut 250%
– yli puolet potentiaalisten asiakkaiden viesteistä ovat saaneet vastauksen vuorokauden kuluessa
– viestit Kotitalouspalvelut-kategoriassa ovat nousseet 1500%
Joten oletko valmis pyytämään hinta-arviota? Voit olla yhteydessä yritysomistajaan käyttäen tätä uutta ominaisuutta verkossa sekä iOS- ja Android-sovelluksissa.