arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Stockholm Turns Four With A (Singing) Bang

H28A4122

Happy Birthday Yelp Stockholm! To celebrate the first four years in style Yelpers and Elites got together at City Recording Studio on March 31st to record famous songs to be their legacy for years to come. The songs chosen for the event were Mamma Mia by ABBA and Stockholm i mitt hjärta (Stockholm in my heart) and the outcome was great. Wanna hear them? Reach out to some Yelpers that attended and they will set you up. To get into the party mood we had bubbles, beers and nibbles and we were lucky to have Misha from Lutenitsa there to tell us more about this Bulgarian delicacy.

Read the reviews and look at the photos. I like these the most… Here’s for many more happy years exploring Stockholm together!

A big thanks to our sponsors:

City Recording Studio ♦ Lutenitsa

Grattis på födelsedagen Yelp Stockholm! För att fira in de första fyra åren med stil samlades Yelp-skribenter och eliter den 31a mars på City Recording Studio och tillsammans spelade vi in kända låtar för att bli vårt signum många år framöver. De framröstade låtarna var Mamma Mia och Stockholm i mitt hjärta och resultatet blev fantastiskt bra. Vill du höra? Hör bara av dig till de yelpare som var på plats. För att komma i stämning dracks det bubbel och öl samt smaskades på mingelmat. Vi var lyckliga nog att att ha Misha från Lutenitsa på plats för att berätta mer om denna bulgariska delikatess.

Läs recensionerna och titta på bilderna, här är mina favoriter… Skål och grattis till många glada år framöver där vi utforskar Stockholm tillsammans!

Ett stort tack till våra sponsorer!

City Recording Studio ♦ Lutenitsa

Vi ses på Yelp!

//Agnes