arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Spring Elite Brunch Tasting In Stockholm

brunchblog

Pocket City har börjat med à la carte-brunch och bjöd in Yelps elitskribenter för att testa sig igenom menyn. Ägg Benedict, pannkakor, avokadotoast och en fräsch laxsallad var några av de smakrika rätterna som åts samtidigt som det pratades om Yelp Socials, grymma foto-appar och hur alla hittat till Yelp. När brunchen var över fick alla med sig en varsin frö-bomb för att göra Stockholm ännu vackrare.

Läs vad elit-skribenterna tyckte, spana in alla fina bilder och vill du vara med nästa gång är det här du nominerar dig själv till elitgruppen.

Stort tack till vår partner Pocket City för en underbar brunch.

Vi ses på Yelp!

//Agnes

blogavocado

Pocket City just started their à la carte brunch and invited The Yelp Elite writers to try out the menu. While we were served Egg Benedict, pancakes, avocado toast and a tasty salmon salad we talked about Yelp Socials, awesome photo apps and how everyone found Yelp that first time. To make Stockholm even more beautiful every guest received their own seed bomb.

Read what the Elites thought, look at all the pretty pictures and if you wanna be come along next time this is where you nominate yourself to be Elite.

Big thanks to our partner Pocket City for a wonderful brunch.