arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Har du brug for et pristilbud? Det er nemt og hurtigt

Forbrugere besøger Yelp hver dag for at finde pålidelig info om virksomheder, som de vil handle hos. Et appetitvækkende billede af en pizza og en positiv anmeldelse er muligvis alt du har brug for, for at finde dit nye yndlingssted til frokost. Men der er nogle virksomhedskategorier, hvor der kræves lidt mere forarbejde og du må kontakte virksomheden for at få vide, hvor meget tjenesten vil koste, før transaktionen gennemføres.

En student på udkig efter et pristilbud fra et flyttefirma, et par der skal giftes og ønsker at leje en fotobox til deres bryllup, eller en bilentusiast, som leder efter en specifik klassisk bil — de kan alle sende direkte beskeder til virksomheder via Yelps funktion “Indhent et pristilbud”. Funktionen blev for nylig diskuteret i Buzzfeed, og er en opdateret beskedfunktion, der lader brugere kommunikere med virksomheder i kategorierne Køretøjer, Event-planlægning, Finansielle serviceydelser, Hus & hjem, Lokale serviceydelser og Professionelle serviceydelser på en helt ny måde på Yelp.

Så lad os sige, at du lige nu gennemlever alle langhårede pigers mareridtsscenarie: Afløbet i din brusekabine er tilstoppet. Når du søger i kategorien Blikkenslagere på Yelp, vil nogle søgeresultater vise en knap hvor der står “Indhent et pristilbud”, og virksomhedens svartid. Svartiden oplyser om, hvor mange dage, eller endda timer, det tager i gennemsnit før virksomheden svarer på beskeder. Virksomhederne med de korteste svartider er markeret med grønt.

Når du har klikket på knappen, kan du forklare din situation og anmode om et pristilbud for den serviceydelse, du har brug for. Har du flere spørgsmål? Bare spørg!

Vil du kontakte flere virksomheder, for at sammenligne priser? Det er nu endnu nemmere at kommunikere med flere virksomheder samtidigt. Når du har sendt en anmodning om pristilbud til én virksomhed, foreslår Yelp op til 10 andre lignende virksomheder i dit område, som du kan sende den samme anmodning til. Så får du så meget som muligt ud af din Yelp-søgning, og du bruger ikke hele dagen på at foretage opkald. Kortere svartider fører til hurtigere resultater, og dit afløb bliver renset hurtigst muligt.

Vi ser allerede hvilken indvirkning pristilbud-værktøjet har på kommunikationen mellem forbrugere og virksomheder. Efter vi omdøbte funktionen fra “Send besked til virksomhed” til “Indhent et pristilbud” i enkelte kategorier sidste år, har vi set:

– En øgning med 250 % i virksomheders svarprocent.
– Mere end halvdelen af potentielle kunders beskeder blev besvaret inden for 24 timer.
– En øgning med 1500 % i antallet af beskeder inden for kategorien Hus & hjem.

Er du klar til at anmode om et pristilbud? Du kan kontakte virksomheder ved hjælp af disse nye værktøjer via hjemmesiden og iOS lige nu, og via Android om kort tid.