arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

6 viktige tips for deg som nettopp har lastet ned Yelps iPhone-app

Er du nybegynner på Yelp-appen? Velkommen skal du være! Hvis du føler deg en smule forvirret sånn i begynnelsen, har vi satt sammen seks supre tips for å hjelpe deg å komme i gang! Her er de:

1. Bokmerker
Bokmerk steder du vil besøke eller anmelde senere


Du vet, det er lett å bli glemsk. Hvis du har en masse forskjellige steder i tankene som du gjerne vil besøke, er det bare å søke etter dem på Yelp-appen og trykke på Bokmerk. Da blir de lagt til på bokmerkelista di, som du kan sjekke når som helst og hvor som helst og sortere etter posisjon, navn eller dato lagt til. Enkelt!

Profftips: Yelp er i hele 32 land, så du kan også planlegge fremover og lagre stedene du bare MÅ besøke — til og med før du har reist.

2. I nærheten
Bla gjennom anbefalinger i nærheten av deg, uansett hvor du befinner deg


Iblant trenger vi alle litt inspirasjon med på veien. Kanskje du befinner deg i et område du ikke kjenner så godt, eller kanskje du helt enkelt vil prøve noe nytt? Trykk på “I nærheten” og få inspirasjon. Tidspunkt på dagen vil avgjøre hva slags forslag som blir vist, for å gi deg de beste idéene.

3. Innsjekkingsbonuser
Finn ut hvilke bedrifter som gir deg rabatter og tilbud når du sjekker inn der på Yelp


Alle setter vel pris på å få noe gratis, eller? Hvis du er ute etter en bra deal, kikk på innsjekkingsbonusene via “I nærheten”-siden som nevnt ovenfor. Når du finner noe som lokker, er det bare å dra til bedriften det gjelder og sjekke inn på appen. Deretter viser du mobilen til en av bedriftens ansatte for å løse inn bonusen.

Disse bonusene kan være alt fra en gratis kopp kaffe til rabatt på regningen, eller til og med gratis inngang på klubber.

4. Filter
Tilpass søkeresultatene dine for å finne mest mulig nyttig informasjon


Er du på vei ut for å finne noe nattmat, eller vil du bare se hvilke steder som er åpne? Eller kanskje du vil filtrere søkeresultatene etter flest stjerner? Ikke noe problem. Trykk på “Filtrer” og avgrens søket — du kan til og med filtrere resultatene for å se steder som tilbyr reservering, betaling med kort eller gratis Wi-Fi, tillater hund, er barnevennlige — og så videre.

5. Aktivitet i nærheten
En live-feed med hva som skjer akkurat nå i nærheten av deg


Alt er gøyere i selskap med venner, ikke sant? Når du blar gjennom “Aktivitet i nærheten” kan du se hva andre Yelpere i nærheten driver med. Du vil se anmeldelser, RSVP til arrangementer, tips, bilder og videoer — og du kan lettere finne nye folk du vil følge eller legge til som venner, og oppdage de heteste nye stedene alle snakker om.

6. Oversett
Perfekt for å planlegge drømmeferien


Kan du ikke flere språk flytende ennå? Det er helt greit. Hvis du skal reise utenlands og vil sjekke hva lokale Yelpere sier om destinasjonen, har vi noe for deg. Det er en nyttig oversettelsesfunksjon i selve appen, så du kan likevel lese alle anmeldelsene og anbefalingene om hvor og hva man bør spise. Wunderbar! Profftips: Bruk Oversett sammen med Bokmerkefunksjonen, så kan du planlegge en perfekt ferie!