arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

6 væsentlige Yelp iPhone app tips for nybegyndere

Har du downloadet Yelp app’en for nyligt? Velkommen! Hvis du føler dig forvirret, kan du læse de følgende seks tips, så kommer du godt i gang! Værsgo!

1. Bogmærker
Bogmærk steder at besøge eller anmelde senere

Hvis du har en lang liste med virksomheder, du gerne vil besøge, kan du nemt søge efter dem en efter en på Yelp app’en, og trykke på “Bogmærke”. De føjes så til din liste med bogmærker, som du kan tjekke hvor som helst, og sortere efter lokalitet, navn eller dato tilføjet. Nemt!

Tip: Yelp findes i 32 lande, så du kan planlægge forud og gemme dine drømmerejsemål før du tager afsted.

2. I nærheden
Gennemse anbefalinger lige i nærheden, uanset hvor du er

Nogle gange har vi alle brug for lidt inspiration. Måske er du i en by, du ikke kender, eller du vil prøve noget nyt? Gå til “I nærheden”-siden og få inspiration af resultaterne. Forslagene vil variere afhængigt af tidspunktet på dagen, så de bedste valgmuligheder vises for dig!

3. Indtjekningsbonusser
Find ud af hvilke virksomheder, der har rabatter og tilbud, når du tjekker ind på Yelp

Vi kan alle godt lide, at få noget gratis, ik’? Hvis du leder efter et godt tilbud, kan du kigge på Indtjekningsbonusser via “I nærheden”-siden. Når du har fundet noget interessant, besøg så virksomheden og tjek ind via app’en. Vis så din mobil til en ansat for at indløse bonussen.

Disse bonusser kan være alt fra en gratis kop kaffe til rabat på din regning, eller gratis adgang.

4. Filtre
Tilpas dine søgeresultater for at få de mest brugbare resultater

Er du på vej ud for at finde noget natmad, og du har brug for at vide, hvilke virksomheder, der er åbne nu? Måske vil du sortere dine søgeresultater efter højst vurdering? Okay! Tryk på “Filtrer” og afgræns din søgning. Du kan også filtrere resultaterne for at vise virksomheder, der tilbyder reservation, accepterer kreditkort, har gratis Wi-Fi, tillader hunde, er egnet for børn, og meget andet.

5. Aktivitet i nærheden
En live-feed med hvad der sker lige nu i nærheden af dig

Alting er sjovere sammen med venner, ik’? Ved at gennemse “Aktivitet i nærheden” kan du se, hvad andre Yelpere i nærheden laver. Anmeldelser, RSVPs til events, tips, billeder og videoer — det er den bedste måde, at finde nye folk at følge eller tilføje som venner, og opdage de hotteste steder lige nu.

6. Oversæt
Planlæg din drømmeferie

Har du ikke lært flere sprog endnu? Det er okay. Hvis du skal rejse udenlands og har brug for at vide, hvad de lokale Yelpere siger, så har vi en løsning til dig. Det er en oversættelsesfunktion, indbygget i app’en, så du kan læse alle anmeldelser og anbefalinger om hvor, og hvad, du skal spise. Wunderbar! Tip: Brug Oversæt sammen med bogmærkefunktionen, for at planlægge den perfekte ferie!