arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

6 tärkeintä vinkkiä Yelpin iPhone-sovelluksen uusille käyttäjille

Latasitko juuri Yelp-sovelluksen? Tervetuloa iloiseen seuraan. Jos olosi on hieman hämmentynyt, olemme laatineet muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun… ja koukkuun! Olepas hyvä.

1. Kirjanmerkit
Laita kirjamerkkejä paikkoihin, joissa voit myöhemmin vierailla ja kirjoittaa arvostelun


Tiedät mitä sanotaan tyhjistä puheista… Jos sinulla on eeppinen lista paikoista, joissa olet aikonut vierailla, etsi paikat Yelpistä ja näpäytä ”Kirjanmerkki”–nappia. Paikka lisätään Kirjanmerkit-listaasi, josta voit jälkeenpäin tarkistaa paikat sijainnin, nimen tai päivämäärän mukaan. Helppoa kuin heinänteko!

Ammattilaisen vinkki: Yelp on 32 maassa, joten voit suunnitella vierailut etukäteen ennen lomaa.

2. Lähistöllä
Selaile suosituksia lähistöllä, missä ikinä oletkin


Joskus me kaikki tarvitsemme vähän inspiraatiota. Saatat olla alueella, jota et tunne niin hyvin tai ehkä haluat kokeilla jotain uutta? Mene Lähistöllä-sivulle ja inspiroidu tuloksista – ne muuttuvat ajankohdan mukaan heijastellen parhaimpia vaihtoehtoja. Kätevää, eikö?

3. Check-in –tarjoukset
Katso, millä yrityksillä on alennuksia ja tarjouksia, kun teet check-inin Yelpissä


Kaikki tykkäävät ilmaislahjoista, eikö niin? Jos haluat hyvän tarjouksen, tsekkaa check-in –tarjoukset käyttämällä yllä esiteltyä Lähistöllä–sivua.  Kun löydät jotain houkuttelevaa, vieraile yrityksessä ja tee check-in. Kun tarjous ilmestyy sovellukseen, voit käyttää sen näyttämällä sen yrityksen työntekijälle.

Nämä tarjoukset voivat olla mitä vain santsikupista alennuksiin ja vapaaseen sisäänpääsyyn.

4. Suodatin
Räätälöi hakutulokset, jotta saat kaikkein hyödyllisemmät tulokset


Haluatko käydä yöpalalla ja löytää vain avoinna olevat paikat? Tai ehkä haluat suodattaa kaikki paitsi parhaiten luokitellut yritykset? Selvä pyy. Nåpäytä Suodatin-nappia ja tee haustasi tehokkaampi – voit jopa järjestää hakutuloksia näyttämään varaukset, maksutavat, ilmaisen wifin ja mitkä paikat ovat lemmikki- tai lapsiystävällisiä – sekä paljon muuta.

5. Toiminta
Live-syöte, joka näyttää mitä ympärilläsi tapahtuu


Kaikki on parempaa kavereiden kanssa, eikös? Selaile Toiminta-välilehteä ja katso mitä muut yelpperit touhuavat. Näet arvostelut, tapahtumat, vinkit, kuvat ja videot – ehdottomasti paras tapa löytää uusia ihmisiä seurattaviksi ja kavereiksi. Lisäksi löydät ne kuumimmat paikat, joista kaikki puhuvat.

6. Käännös
Täydellinen tapa suunnitella unelmalomaasi


Eikö löydy kielipäätä? Ei hätää. Jos suunnittelet lomaa ulkomaille ja haluat tietää, mitä paikalliset yelpperit sanovat eri paikoista, meillä on sinulle ratkaisu. Sovellukseen on sisäänrakennettuna kätevä käännöstyökalu, jonka avulla voit lukea arvosteluja mm. ruokapaikoista. Wunderbar! Ammattilaisen vinkki: Yhdistä käännökset ja kirjanmerkit, jolloin saat aikaan mahtavat lomasuunnitelmat!