arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

6 praktiska nybörjartips för Yelps iPhone-app

Precis laddat ner Yelp-appen? Välkommen till festen. Om du känner dig lite förvirrad så har vi sammanställt de 6 bästa tipsen för att komma igång … och bli beroende! Varsågoda.

1. Bokmärken
Bokmärk ställen du vill besöka eller titta på senare


Du vet vad de säger om goda avsikter … Om du har en mastodontlista över ställen som du har tänkt att besöka, sök helt enkelt efter ställena i Yelp-appen och tryck “Bokmärk”. De kommer att läggas till i bokmärkeslistan, som du sedan kan kika på när du är på språng utefter plats, namn eller datum. Lätt som en plätt!

Pro-tip: Yelp finns i 32 länder, så du kan även planera och spara dina drömdestinationer inför din semester.

2. Nära mig
Bläddra bland rekommendationer nära dig, vart du än är


Ibland behöver vi alla lite inspiration när vi är på språng. Kanske är du i ett område som du inte känner till så väl, eller kanske vill du bara prova något nytt? Tryck på “Nära mig” och bli inspirerad av resultaten – beroende på vilken tid det är så kommer förslagen ändras för att ge dig de bästa alternativen! Praktiskt värre.

3. Incheckningsbonusar:
Ta reda på vilka företag som har rabatter och erbjudanden när du checkar in på Yelp


Alla älskar något som är gratis, eller hur? Om du är ute efter en bra deal så ta en titt på Incheckningsbonusar via “Nära mig”-sidan som vi nämnde ovan. När du har hittat något som frestar dig, gå bara till företaget och checka in på appen. För att lösa in erbjudandet som dyker upp, visa det bara för personalen.

Dessa erbjudanden varierar från gratis kaffe till rabatter på ditt inköp, och även fri entré till nattklubbar.

4. Filter
Skräddarsy sökresultaten för att få de mest användbara resultaten


Är du på väg ut för lite nattamat och vill se platser som är öppna just nu? Eller kanske du vill filtrera dina sökresultat för de högst rankade företagen? Klart och gjort. Tryck på Filter och begränsa din sökning – du kan även filtrera resultaten för att visa bokningar, betalkort, gratis Wi-Fi, om hundar tillåts eller ej, platser som är bra för barn – och mycket mer.

5. Aktivitet
Ett levande flöde av vad som är inne och händer nära dig


Allt är bättre med vänner, eller hur? När du besöker ditt aktivitetsflöde innebär det att du kan se vad andra Yelpare nära dig gör. Du ser recensioner, event, tips, bilder och videor – det är helt enkelt det perfekta sättet att hitta nya människor att följa eller lägga till som vänner, och för att upptäcka de senaste heta ställena alla talar om.

6. Översättningar
Perfekt för att planera din drömsemester


Inte gjort slag i saken att lära dig att andra språk än? Inga problem. Om du planerar en utlandsresa och behöver få reda på vad lokala Yelpare tycker och tänker, så har vi lösningen. Det är ett praktiskt översättningsverktyg inbyggt i appen, så att du fortfarande kan läsa alla recensioner och rekommendationer om var och vad du ska äta. Wunderbar! Pro-tip: Para ihop översättningar med bokmärkesverktyget för att planera den ultimata semestern!