arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

6 essentiële Yelp iPhone app tips voor beginners

Net de Yelp app gedownload? Leuk je erbij te hebben! Maak je geen zorgen als alles nog een beetje nieuw is, we hebben hier zes handige tips verzameld om je meteen op weg te helpen!

1. Favorieten
Sla plekken op die je later wilt bezoeken of waar je reviews voor wilt schrijven


Je weet hoe het meestal gaat met goede voornemens… Heb je een ellenlange lijst van plekken die je al een tijdje wilt bezoeken, zoek dan gewoon via de Yelp app naar die plek en klik op ‘Favoriet’. De bedrijfspagina wordt dan toegevoegd aan je favorieten die je onderweg steeds kan raadplegen door te sorteren op locatie, naam of de datum waarop ze werden toegevoegd.

Tip: Yelp is in 32 landen beschikbaar, zo kan je zelfs gemakkelijk op voorhand plannen en je droombestemmingen opslaan nog voor je op vakantie vertrekt.

2. In de buurt
Bekijk aanbevelingen bij jou in de buurt, waar je ook bent


We hebben allemaal wel eens nood aan een beetje inspiratie onderweg. Misschien ben je in een buurt die je niet goed kent of wil je gewoon iets nieuw proberen? Neem een kijkje op de pagina ‘In de buurt’ en laat je inspireren door de resultaten – de suggesties veranderen afhankelijk van het tijdstip van de dag om je de beste opties te geven! Handig, toch?

3. Check-in aanbiedingen
Ontdek welke bedrijven kortingen geven of aanbiedingen hebben wanneer je incheckt op Yelp


Op zoek naar een leuke aanbieding? Raadpleeg dan zeker de Check-in aanbiedingen via de bovenstaande pagina ‘In de buurt’. Wanneer je iets interessant gevonden hebt, kan je gewoon naar het bedrijf gaan en inchecken via de app. Laat het bericht dat verschijnt gewoon zien aan het personeel om de aanbieding te verzilveren.

Deze aanbiedingen kunnen variëren van een gratis koffie tot kortingen en zelfs gratis toegang tot clubs.

4. Filter
Personaliseer je zoekresultaten om de meest nuttige resultaten te krijgen


Op zoek naar een plek voor een snelle hap ‘s avonds en je wil enkel bedrijven te zien krijgen die nog open zijn? Of misschien wil je je zoekresultaten wel filteren op bedrijven met de hoogste sterrenwaarderingen? Geen probleem. Klik op filter en verfijn je zoekopdracht – je kunt resultaten zelfs filteren op reservaties, of je met kredietkaart kan betalen, gratis Wifi, of honden zijn toegelaten, plekken die goed zijn voor kinderen en nog veel meer.

5. Activiteiten in de buurt
Een livefeed van wat er in je buurt gebeurt en populair is


Door activiteiten in de buurt te bekijken, kun je zien wat andere Yelpers bij jou in de buurt zoal uitspoken. Zo krijg je reviews te zien, RSVP’s voor evenementen, tips, foto’s en ook video’s – het is de perfecte manier om nieuwe mensen te vinden om te volgen of als vriend toe te voegen en om de laatste nieuwe plekken te ontdekken waar iedereen het over heeft.

6. Vertaal
Ideaal om je droomvakantie te plannen


Nog geen tijd gehad om de plaatselijke taal onder de knie te krijgen? Geen probleem. Wie een vakantie in het buitenland plant en wil weten wat lokale Yelpers zeggen, hoeft zich geen zorgen te maken. De app is voorzien van een handig ingebouwd vertaaltool zodat je nog steeds reviews en aanbevelingen kunt lezen terwijl je beslist waar en wat je wilt eten. Wunderbar! Tip: gebruik het vertaaltool in combinatie met je favorieten om de ultieme vakantie te plannen!