arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Yelpperit kirjoittaneet 100 miljoonaa arvostelua

Kuluttajat ovat tulleet Yelpiin löytääkseen upeita paikallisia yrityksiä lähes 12 vuoden ajan. Nyt on entistä helpompaa löytää parhaat paikalliset tapas-ravintolat, koiranulkoiluttajat, hammaslääkärit ja putkimiehet Yelpin kautta, kiitos miljoonien paikallisten kirjoittamien arvostelujen. Matka on ollut jännittävä ja olemme aivan täpinöissämme viimeisimmästä saavutuksestamme: Yelpperit ovat nyt kirjoittaneet 100 miljoonaa arvostelua!

Käyttäjä nimeltään Jon B. kirjoitti ensimmäisen Yelp-arvostelun lokakuussa 2004 sanfranciscolaisesta yrityksestä Kabuki Springs & Spa. Sittemmin Yelp on laajentunut 120 kaupunkiin, 32 maahan, viiteen maanosaan ja kiitos mobiilikäännösominaisuuden, Yelp toimii nykyään 18 kielellä. Kaikki tämä on johtanut sadanteenmiljoonanteen Yelp-arvosteluun, jonka kirjoitti Yelp-eliittiryhmän jäsen, Evelyn K. Arvostelu antoi viisi tähteä Crocheron Parkille, joka on julkinen puisto Baysidessa New Yorkin osavaltiossa.

Haluamme kiittää Evelyn K:ta ja kaikkia teitä yelppereitä ympäri maailman kokemustenne jakamisesta. Ajatella, että miljoonat ihmiset voivat tukeutua arvosteluihinne joka päivä ja löytää upeita paikallisia yrityksiä. Yritykset puolestaan saavat arvokasta palautetta, jota ne voivat käyttää asiakaskokemuksen parantamiseen. Syvääluotaavat arvostelut ja niitä kirjoittavat intohimoiset ihmiset ovat painavin erottava tekijä Yelpin ja muiden arvostelusivustojen välillä. Käyttäjäyhteisömme on tehnyt Yelpistä elintärkeän sovelluksen, joka on muuntunut kasvuyrityksestä kulttuuriseksi opasteeksi (joka toinen päivä ilmestyy uusi “Yelp jollekin”). Sinun arvostelusi tuottavat voittoa pienille yrityksille ja tukevat paikallista taloutta monissa ainutlaatuisissa yhteisöissä ympäri maailman.

Maailma on muuttunut paljon sitten vuoden 2004 (silloin ei ollut iPhoneja!) ja se, miten me kommunikoimme ja jaamme tietoa muuttaa sitä vielä enemmän. Mutta aitojen kokemusten kaipuu ja uusien upeiden yritysten löytäminen eivät koskaan tule muuttumaan ja sitä varten Yelp on olemassa. Olemme muuntuneet vuoden 2004 pelkästä verkkosivustosta vilkkaaksi mobiilisovellukseksi, joka vuonna 2015 vastaanottaa arvostelun joka 2.5 sekunti. Haluamme aina parantaa sovelluksiamme varmistaaksemme, että ihmiset saavat aina parhaimman kokemuksen.

Ennen kuin käännämme katseemme tulevaisuuteen, katsotaanpa vielä miten 100 miljoonaa arvostelua oikein saavutettiin. Niiden sanojen takaa löytyy paljon historian siipien havinaa!

– Yelpperit ovat kirjoittaneet noin 10 miljardia sanaa, joiden ääneen lukemiseen menisi yhdeltä ihmiseltä 146 vuotta.
– Sheila B., Yelp-eliitti Vancouverista, Kanadasta on kirjoittanut enemmän kuin 8000 arvostelua tähän päivään mennessä.
– Leipomoravintola Bottega Louie Los Angelesissa, Kaliforniassa on suosituin ja fotogeenisin yritys Yelpissä; yrityksen sivuilta löytyy 12 000 arvostelua ja 17 000 kuvaa.
– Vuoden 2015 loppuun mennessä 70% kaikista hauista Yelpissä tuli mobiililaitteista ympäri maailman.
– Vuosina 2014 ja 2015 mobiiliarvostelujen osuus nousi 66% ja vuonna 2015 yli 50% arvosteluista 1,5 miljoonalla yrityssivulla tuli mobiililaitteista.
– 2371 yrityksellä Yelpissä oli enemmän kuin tuhat arvostelua ja kaikilla niistä oli keskimääräisesti neljän tähden luokitus maaliskuussa 2016
– Get Your Move On –niminen yritys Phoenixissa, Arizonassa on eniten reagoiva kaikista yrityksistä Yelpissä, sillä se vastaa 100 prosentille arvostelujen kirjoittajista joko julkisesti tai yksityisesti.
– Yelp SeatMe on välittänyt 109 miljoonaa varausta ja käyttäjät ovat tilanneet lähes 12 miljoonaa pizzaa Yelp Eat 24:n kautta.
Tietenkään matkamme ei pääty tähän. Kiitos innokkaan Yelp-yhteisömme, olemme saavuttaneet jo yli 100 miljoonaa arvostelua. Malja sille!