arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Oslo’s Hunt For The Best Cinnamon Bun

KanelTest3Photo by Noor Dawod Photography.

Onsdag kveld møttes Oslos Yelpere for å kåre byens beste kanelsnurr! Vi var omgitt av nydelige kanelsnurrer i alle former og fasonger fra 14 bakerier i Oslo. Det lekre lokalet på HTL Hotell var en flott og elegant ramme for kåringen. Det var mye spenning i luften under selve smakingen, og spenningen vibrerte ytterligere mens poengene ble telt. Det tradisjonstunge bakeriet W.B. Samson ble til slutt kåret til byens beste kanelsnurr! Les anmeldelsene og se flere bilder på Yelp her.

En stor takk til vår sponsors:

HTL Karl Johan     Noor Dawod Photography

****ENGLISH VERSION****

Wednesday evening the Yelpers of Oslo gathered for a blind test, hunting for the city’s best cinnamon bun! We were surrounded by delicious cinnamon buns from 14 bakeries in town, and the elegant venue at HTL Hotel Karl Johan made the perfect frame for an efficient tasting. The atmosphere was great, and filled with excitement as the points were counted. In the end we announced the traditional local bakery W.B. Samson as the winner! Read the reviews and see the photos on Yelp here.

A big thanks to our sponsors:

HTL Karl Johan     Noor Dawod Photography