arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Stockholm Gold Elite 2016 At Itamae Izakaya

Blog

Stockholm will have their first Yelp Gold Elites in 2016 and to celebrate this special occasion we were invited to Itamae Izakaya – which is a long time favorite among the stockholmers, to enjoy a tasting menu paired with excellent biodynamic wines served by Gullberg by Stockwine. While indulging in the amazing flavours the Elites got to see their first review ever written on Yelp and there was a photo competion to capture what it means to be a Yelper while showcasing the great night.

Read the reviews and look at the photos, especially these photos. 2016 is gonna be a great golden year in Stockholm.

A big thanks to Itamae Izakaya and Gullberg by Stockwine for giving us this special night!

Stockholm kommer få sina första guldeliter på Yelp under 2016 och för att fira detta var vi inbjudna till Itamae Izakaya – som är en favorit bland stockholmare sen länge, för att njuta av en avsmakningsmeny matchat med biodynamiska viner från Gullberg by Stockwine. Medan vi testade oss igenom de fantastiska smakerna fick eliterna se sin allra första recension de skrivit på Yelp och fotoutmaningen var att fånga vad det betyder att vara en yelpare och visa fram kvällens upplevelser.

Läs recensionerna och titta på bilderna, speciellt de här bilderna. 2016 kommer bli ett gyllene år i Stockholm.

Stort tack till Itamae Izakaya och Gullberg by Stockwine för denna speciella kväll!

 

See You On Yelp! //Agnes L Yelp Stockholm Community Manager