arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Helsinki Elite Dinner @El Greco

  DSC_2092 small

Tuesday March 31st was a special night for the Yelp Helsinki Elites as they got together in a stylish, yet warm and welcoming Greek restaurant, El Greco. A fun dinner party was held and the group got to enjoy a fabulous 5-course menu with amazing wine pairing. The owner of El Greco, Evangelos, shared us the story of the restaurant as well as the fascinating history behind the name of the wine we were having ("Kanenas", meaning "no-one"). The local Elites were also joined by one surprise guest: an Elite from Yelp Stockholm, visiting Helsinki. It was a great reminder how Elites – and all Yelpers – have the best chance to connect with not only great local businesses but with new people, too. People, who share tips, thoughts and inspiration. That's what Yelp is all about!

I want to thank Evangelos and the whole staff of El Greco for the great atmosphere, wonderful dining experience and overall great hospitality. Amka Finland deserves equal gratitude for providing us the perfect, Greek wines for the event. This night was a true pleasure! 

You'll find El Greco on Yelp and the reviews on the event here. See pictures also in Facebook and Flickr

Keep on Yelping!

Hanna B.

Community Manager

Yelp Helsinki 

 

 

Yelp Helsingin Eliitit kokoontuivat maaliskuun viimeisenä päivänä El Grecossa, tyylikkäässä ja kotoisan lämmintunnelmaisessa ravintolassa Ludviginkadulla. Hauska, kreikkalainen illanvietto piti sisällään viiden ruokalajin menun, joka nautittiin yhteensopivien viinien kanssa. Paikan omistaja, Evangelos, kertoi seurueellemme sekä ravintolansa tarinan että kiehtovat merkitykset Kanenas- viinin nimen takana ("Kanenas" tarkoittaa "ei-kukaan"). Helsinkiläisporukkaa rikastutti myös yllätysvieras, Yelp-Eliitti Tukholmasta. Loistava muistutus siitä, kuinka Yelp todella johdattaa paitsi laadukkaiden yritysten ja palveluiden luokse, myöskin samanmielisten ihmisten pariin. Ihmisten, jotka tahtovat jakaa vinkkejä, ajatuksia ja inspiraatiota. Juuri tästä Yelpissä on kysymys!

Haluan kiittää El Grecoa mahtavasta vieraanvaraisuudesta, ikimuistoisesta illallisesta ja ihastuttavasta ilmapiiristä! Yhtälainen kiitos Amkalle, joka kruunasi iltamme loistavien, kreikkalaisten viinien myötä. 

Kuvia tapahtumasta Facebookissa ja Flickrissa. El Grecon löydät omalta sivultaan Yelpistä, arvostelut tapahtumasta täältä.

Yelppailun iloa!

Hanna B.

Community Manager

Yelp Helsinki