arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Hyvästi kielirajat, tervetuloa mobiilin arvostelujen käännökset!

Yelp-perhe on kasvanut sitten vuoden 2004 yhteensä 27 maahan, antaen yelppereille mahdollisuuden kirjoittaa arvosteluja 15 kielellä. Haluamme tehdä Yelp-arvostelujen valtavan tietomäärän hyödyntämisestä vieläkin helpompaa, joten ilmoitamme tänään uudesta toiminnosta Yelpin iPhone-sovelluksessa, nimittäin automaattisesta arvostelujen kääntämisestä!

Kuvittelepa hetki: olet lomalla Milanossa ja haluat kokeilla kaupungin parasta gelatoa. Vaikka joka kadunkulmassa on gelateria, haluat löytää sen parhaimman – paikan, joka ei ole täynnä turisteja. Otat esille kätevän Yelp-sovelluksesi, mutta huomaat pian, että olisi kannattanut käydä useampi kurssi italiaa työväenopistossa. Uuden toiminnon ansiosta voit nyt lukea paikallisten eksperttien suosituksia, ei kielellä niin väliä.

Yelpin sovellus käyttää Bingin kääntäjää vieraiden kielten kääntämiseen pelkällä napin painalluksella. Voit käännättää yhden arvostelun tai kaikki tietyn kielen arvostelut yhtä aikaa.

Vaikka konekääntäminen ei ole täydellistä, se on silti hyvä työkalu kunkin arvostelun kontekstin ja yleisen merkityksen ymmärtämiseen, jota kieltä puhumaton yelpperi ei muuten tavoittaisi lainkaan. Voit käyttää tätä toimintoa arvostelun punaisen langan löytämiseen, mutta muistathan, että yksityiskohtien välittämiseen konekääntäminen ei ole vielä tarpeeksi kehittynyt.

Yelp on aina antanut sekä paikallisille että matkailijoille kyvyn löytää parhaimmat helmet Yelpin maailmanlaajuisen yhteisön kautta ja mobiilin arvostelujen konekäännös tekee siitä vieläkin helpompaa. Tämä työkalu antaa myös sivummassa sijaitseville paikallisille yrityksille mahdollisuuden tulla löydetyiksi. Kuulostaa kaikkia hyödyttävältä tilanteelta!

Käännöstoiminto mahdollistaa käännökset kaikille Yelpin tukemille 15 kielelle, jotka ovat: englanti, tšekki, tanska, hollanti, suomi, saksa, espanja, italia, norja, ranska, puola, portugali, ruotsi, turkki ja japani.

Arvostelujen kääntäminen toimii vain Yelp-mobiilisovelluksissa – toistaiseksi vain iPhonessa, Android tulee pian – joten pidä huolta, että muistat ladata iPhone-sovelluksen ennen kuin lähdet matkalle. Hyvää matkaa, yelpperit!