arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Farvel sprogbarrierer, hej mobil oversættelse af anmeldelser!

Siden 2004 har Yelp familien spredt sig over 27 lande, og Yelpere har nu mulighed for, at skrive anmeldelser på 15 forskellige sprog. Vi vil nu gøre det endnu nemmere at drage nytte af udførlige, lokale Yelp-anmeldelser, så i dag introducerer vi en helt ny funktion på Yelps iPhone app: automatisk oversættelse af anmeldelser!

Forestil dig dette: Du holder ferie i Milano, og vil meget gerne prøve byens bedste gelato. Selvom der er en gelato butik på hvert hjørne, leder du efter “the real deal”, et sted der ikke er fyldt med turister. Du tager frem telefonen med Yelp app’en for at søge, men tænker så: “Hvorfor lyttede jeg ikke mere opmærksomt da jeg gik i italiensk sprogkursus?” Nu kan du finde anbefalinger direkte fra de lokale eksperter, uanset hvilket sprog, de taler.

Yelp app’en bruger Bing Oversæt for at oversætte anmeldelser på andre sprog blot ved at trykke på en knap. Du kan oversætte én anmeldelse, eller alle anmeldelser på det samme sprog på samme tid.

Selvom maskinoversættelse ikke er perfekt, er det en fantastisk ressource, for at forstå, den generelle betydning og mening i en anmeldelse, der ellers ville være utilgængelig for en Yelper, som ikke taler det pågældende sprog. Brug funktionen til at få en generel idé om anmelderens oplevelse, men bemærk, at enkelte detaljer vil gå tabt i processen.

Yelp har altid givet både lokale og turister muligheden for, at finde de bedste skjulte perler ved hjælp af en bred vifte af viden fra Yelps community verden over, og med mobil oversættelse af anmeldelser bliver det endnu nemmere. Denne funktion gør det også nemmere for turister at opdage virksomheder, der måske er svære at finde. Det lyder som en win-win situation for alle, ik’?

Oversættelsesfunktionen fungerer for alle 15 sprog, der understøttes af Yelp: engelsk, tjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, tysk, spansk, italiensk, norsk, fransk, polsk, portugisisk, svensk, tyrkisk og japansk.

Oversættelse af anmeldelser er kun tilgængeligt på Yelps mobil app – iPhone nu, og Android snart – så sørg for, at downloade iPhone app’en inden du rejser afsted. Ha’ det godt, Yelper!