arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Nielsen: neljä viidestä vierailee Yelpissä, kun he haluavat tehdä ostopäätöksen

Käväise Yelpissä ennen kuin teet ostoksen. Näin ajattelee neljä viidestä Yelpin käyttäjästä Nielsenin tekemän kyselyn mukaan. Kyselyssä neljä viidestä Yelpin käyttäjästä kertoo, että he käyvät sivustolla ostopäätöstä tehdessään.

Miksi tämä on tärkeää? Koska se vahvistaa aiempaa tietoamme siitä, että Yelpin käyttäjät etsivät paikallisia yrityksiä kulutustarkoituksessa ja he päättävät Yelpin perusteella mihin rahansa laittavat. Kuukausittaisen käyttäjämäärän ollessa keskimäärin 102 miljoonaa (vuoden 2013 ensimmäisestä vuosineljänneksestä lähtien), aika paljon ostovoimaa kanavoituu juuri Yelpin kautta. Itse asiassa juuri viime viikolla lanseerasimme ostopainikkeen, uuden ominaisuuden, jonka avulla yritysomistajat voivat tehdä yrityksen löytäneestä kävijästä asiakkaan.

Äskettäin julkaisemamme tuottoarviotyökalu auttaa yritysomistajia arvioimaan mikä vaikutus Yelpillä on heidän yritykselleen, sillä he voivat kytkeä asiakasliidit niiden tuottamaan mahdolliseen tuloon. Kaikkien kategorioiden yritysomistajat jakoivat keskimääräisen tuottonsa, jonka he näkevät tulevan Yelpistä, ja Nielsenin uusi kysely taas kertoi kuluttajan puolen tarinasta – Yelpin käyttäjät vahvistavat, että heidän toimintansa sivulla johtaa usein ostotapahtumaan.

Melkeinpä kaikki Yelpin käyttäjät (98 %) ovat tehneet ostoksen Yelpistä löytämässään yrityksessä ja lähes 90 % heistä tekee niin viikon kuluessa!

Jos tämä ei ole tarpeeksi vakuuttamaan sinua siitä, että yelpperit ovat aktiivista porukkaa, niin mietipäs tätä: yli puolet Yelpin käyttäjistä (55 %) rantautuu paikallisen yrityksen pariin (joko soittamalla yritykseen, käymällä siellä tai tekemällä ostoksen) hyvin usein tai joka kerta kun he vierailevat Yelpissä. Se ei ole mitä tahansa surffailua, vaan aivan oikeaa asiakastoimintaa paikallisen yrityksen kanssa.

Kaiken lisäksi Nielsenin kysely paljasti, että Yelpin käyttäjät kuuluvat paikallisten yritysten halutuimpaan asiakasryhmään: he ovat varakkaampia, koulutetumpia, nuorempia ja valmiimpia käyttämään rahaa kuin kuluttajat, jotka eivät käytä Yelpiä. Suurin osa kuluttajista myös käy Yelpissä eri sovelluksista käsin (tietokoneelta, kännykältä, tabletilta), mikä tarkoittaa sitä, että he käyttävät Yelpiä sekä kotona että ollessaan liikkeellä.

Joten mitä merkitystä tällä on yritysomistajille? Ottaen huomioon, että aktiiviset yelpperit tulevat sivustolle etsimään yrityksiä ja myös laittamaan rahaa niihin, paikallisten yritysten kannattaa hyödyntää Yelpin ilmaisia työkaluja ja tehdä yrityssivustaan ”virtuaalinen näyteikkuna”, jonka avulla he voivat napata ohi surffaavan yelpperin huomion. Tässä muutamia lisävinkkejä yritysomistajille:

– Tarkista, että kaikki tiedot yrityksestäsi (osoite, puhelinnumero, aukioloajat jne.) ovat oikein, jotta potentiaaliset asiakkaat tietävät minne mennä.

– Lisää sivulle kuvia yrityksestäsi – olemme huomanneet, että kävijät viettävät 2,5 kertaa enemmän aikaa yrityssivulla, jossa on kuvia kuin yrityssivulla, jossa ei ole lainkaan kuvia.

– Vastaa arvosteluihin joko julkisesti tai yksityisesti, kommunikoi asiakkaiden kanssa ja anna yrityksellesi ääni.

– Seuraa ilmaisten työkalujen toimintaa ja kuluttajien edistymistä kohti ostotapahtumaa tarkastelemalla asiakasliidejäsi ja arvioitua tuottoa Yelpistä tuottoarviotyökalun avulla.

– Harkitse Yelpin mainospaketin hankkimista, sen avulla voit houkutella yhä enemmän asiakasliidejä.

Kiinnostaako sinua tietää lisää Nielsenin kyselyn tuloksista? Vilkaisepas alla olevaa infografiikkaa!