arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

A race to the Finnish line!

Suomalaisetkin pääsevät yelppaamaan

Yelp täydentää pohjoismaisen värisuoran avaamalla palvelunsa myös Suomessa

Viimeisenä, muttei missään nimessä vähäisimpänä: Yelp avaa palvelunsa nyt myös suomalaisille ja samalla täydentää pohjoismaisen värisuoran. Suomi on monipuolisen kulttuurin ja luonnon maa ja samalla yksi harvoista kolkista maailmassa joka kasvaa jatkuvasti – suomalaisilla yelppaajilla on joka vuosi jopa seitsemän neliökilometriä lisää kartoittamatonta maata tutkittavana.

Suomi on ollut viime vuosina parrasvaloissa kansainvälisesti etenkin vihaisten ja värikkäiden lintujen siivittämänä. Angry Birdsin menestys on alleviivannut sadoille miljoonille pelin ladanneille suomalaista osaamista, mentaliteettia ja luovaa hulluutta. Nyt kun Helsinki on maailman designpääkaupunki, niin tätä parempaa hetkeä ei suomalaisille yelppaajille olisi voinut toivoa maan parhaita palveluiden ja yritysten esilletuomiseen.

Rakennamme Yelp-yhteisöä aluksi Helsinkiin, mutta yelppaajat voivat arvioida ja jakaa näkemyksiään yrityksistä ja palveluista kaikkialla Suomessa – ja samalla auttaa turisteja ja paikallisia löytämään parhaat palvelut. Suomenkieliseen palveluun pääsee kirjautumaan osoitteessa Yelp.fi. Samasta palvelusta käyttäjät voivat myös ladata Yelpin suomalaisen mobiilisovelluksen. Yritykset voivat maksutta ottaa haltuunsa oman sivunsa ja alkaa markkinoida omia palveluitaan osoitteessa biz.yelp.fi.

PS. trollit pysykööt Norjassa, mutta mikään ei olisi hienompaa kuin se, että Muumit löytäisivät tiensä suomalaisista metsistä yelppaamaan aktiivisen yhteisön luomisessa!

Yelp Finland

A race to the Finnish line!
Yelp’s Nordic puzzle is complete as it arrives in Finland

Last, but by no means least, the launch of Finland completes Yelp’s Nordic puzzle and opens up the community to a country rich in both cultural and bio-diversity that is constantly expanding in size – it is one of the few countries in the world that is physically growing, by almost seven square kilometers a year, meaning there will always be somewhere new for Yelpers to find and write/Yelp about!

Finland has enjoyed global recognition in recent years, particularly for bringing a flock of wingless birds in a range of colours and sizes to an audience of over 648 million in the shape of Angry Birds, underlining the Finnish thought and design process that can be sometimes ‘off-the wall’ and very innovative. Helsinki, has the accolade of being the World Design Capital, presenting a timely opportunity for Finnish Yelpers to get together and highlight the best the city (and country) has to offer.

Our initial community building efforts in Finland will concentrate on Helsinki, but yelpers can rate and review businesses from across the country and share their views with both locals and tourists. People in Finland can log on to Yelp.fi, create their profile, access and use the mobile apps, while businesses can claim their page for free and start building their profile at biz.yelp.fi

P.S we were keen to keep the Trolls from the site in Norway, but if the Moomins want to venture out of the Finnish forest and pay us a social visit, that would be more than fine…that would be AMAZING!