arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Norway! Yes Way!

Norge! Heia Norge!
Nå kan du Yelpe blant fjorder og fjell!

Norge, landet som i følge National Geographics lesere kan skryte av å ha verdens beste kulturminne, (fjordene, så klart), er verdens fjerde rikeste land per innbygger når det gjelder formue, og kan ta æren for oppfinnelser som strekker seg fra den beskjedne ostehøvelen til den velkjente bindersen, kan nå også ha gleden av 27 millioner anmeldelser på Yelp.com.

Å ta en kaffe og en kakebit sammen venner er like mye en tradisjon i Norge som skisporten er…ehem… norsk…vel, de oppfant jo skisporten, tross alt! Det blir spennende å se hvordan denne aktive og sosiale befolkningen på nesten fem millioner mottar, former og utvikler Yelp som en sosial plattform, og bruker den til å fremheve både det beste og verste bedriftene i nærmiljøet har å by på

Hvis den fermenterte ørreten i den tradisjonelle retten rakfisk kanskje ikke faller i smak, synes vi absolutt at alle burde stikke innom det lokale bakeriet sitt for å ta seg en krumkake eller to – de smaker godt hele året, ikke bare til jul. Hvis dette lyder som siste skrik, burde du kanskje også vite at Oslo er vertskap for det ekte Skriket på Munch-Museet.

For å etablere Yelp i Norge, vil vårt fokus først og fremt være å bygge et Yelp-samfunn i Oslo. Yelpere står likevel fritt til å anmelde og rangere bedrifter i hele landet, og dele sine meninger til både lokalbefolkning og turister. Alle fortjener å vite hvor man finner den beste kaffen i byen!

Fra og med i dag kan folk i Norge logge seg inn på Yelp.no, opprette en egen profil og få tilgang til – og bruke mobil- applikasjonene. Bedrifter ligger allerede inne i basen med en enkel profil, og eierne kan selv gå inn på biz.yelp.no og oppgradere profilen gratis med bilder og informasjon.

P.S. Selv om vi forstår at Troll er en viktig del av norsk folklore, håper vi at de innsiktsfulle solstrålene som blir spredt på Yelp vil skremme dem bort fra siden for godt 😉

Screen Shot in Norwegian

Norway! Yes Way!
Yelping in the Fjords is now possible!

Norway, a country that boasts the world’s best Heritage site as voted for by readers of National Geographic (the Fjords of course), the fourth wealthiest country in the world in monetary value and inventions to its credit that range from the humble cheese slicer to the ubiquitous paper clip, can now benefit from the more than 27 million reviews that have been contributed to the Yelp site.

Sitting down with friends over coffee and cake is as much an institution in Norway as skiing is to…uh…Norway…well they did invent the sport! We are looking forward to seeing how this active and social population of under 5 million takes, moulds and develops Yelp as a social platform to help highlight the best and worst local businesses in their neighbourhood.

Whereas the fermented trout in the traditional dish Rakfisk may not be to everyone’s tastes, we definitely feel everyone should pop on down to their local bakery and enjoy a Krumkake or two – they are good at any time of the year, not just at Christmas. If that all sounds like a Scream, maybe you should also know Oslo plays host to the real thing at the Munch Museum.

Our initial community building efforts in Norway will concentrate on Oslo, but yelpers can rate and review businesses from across the country and share their views with both locals and tourists – everyone deserves to know the best place to get a kaffedoktor!

As of today people in Norway can log on to Yelp.no, create their profile, access and use the mobile apps, while businesses can claim their page for free and start building their profile at biz.yelp.no

P.S. Although we understand that Trolls are an important part of Norwegian folklore, we are hoping the insightful rays of light shared on Yelp will help banish them from the site forever 😉