arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Vad gör en Yelpare till Elit?

Svårt att tro att 2012 markerar åttonde året av Yelp Elitgrupp! Det känns som det var igår vi frågade oss om den där “träffa Yelpare på riktigt”-saken verkligen skulle kunna fungera. Lyckligtvis vet vi hur historien slutade – det gick! Så om detta är år nummer åtta, eller ditt första som en Yelp-Elit, ville vi ta chansen att välkomna och gratulera de nyaste medlemmarna i gruppen.

Ofta får vi frågan hur folk blir Yelp-Eliter och vi en ganska behändig sida för Yelps Elitgrupp som du alltid kan referera till. Även om det inte direkt finns någon checklista, så söker vi rent allmänt efter någon som är en utmärkt medlem av Yelps community – både online och offline – och förebild för Yelpare, nya som gamla.

Om de sakerna inte redan får dig eller någon som du tycker förtjänar det upptäckta, så kan du alltid nominera dig själv eller dina kamrater under årets gång. Ta bara en titt på sidan Yelps Elitgrupp för att se vilka städer som för närvarande har en Elitgrupp, sedan skickar du ett mail till din stad (t.ex. stockholm@yelp.se.) Med en länk till din Yelp-profil och anledningen till att Yelps Elitmärke hör hemma på din profil. Vårt nationella elitråd kommer att granska din nominering för att se om du har vad som krävs!

Så vad får man ut av att vara Yelp-Elit? Bortsett från en gnistrande märke som du får rocka med stolthet på din Yelp-profil, får du möjlighet att delta i exklusiva event, träffa Yelpare från din grupp personligen, och upptäcka en mängd lokala företag du kanske inte tidigare har provat. Vilken typ av event, frågar du? Kolla in Yelps communityblogg för några av de fantastiska tillställningar, fester, middagsbjudningar, och till med bröllop som äger rum i och runt våra communities. Du kan till och med kanske få en gratis Yelpstick. Vi ses på Yelp!