arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Mikä tekee yelpperistä eliittiä?

Vaikea uskoa, että vuonna 2012 Yelpin eliittiryhmä täyttää kahdeksan vuotta! Tuntuu ihan siltä kuin olisimme vasta eilen kyselleet toisiltamme, voiko yelppereiden tapaaminen elävässä elämässä todella toimia. Onneksi tiedät miten tarina päättyi – se toimi! Olkoon tämä vuosi ensimmäinen tai kahdeksas vuotesi eliittinä, haluamme joka tapauksessa toivottaa uudet jäsenemme tervetulleeksi.

Meiltä kysytään usein kuinka eliitiksi tullaan ja meillä on olemassa kätevä Yelpin eliitti –sivu, jolta voit saada lisätietoa. Meillä ei ole mitään varsinaista listaa eliitin halutuista ominaisuuksista, vaan etsimme ylipäänsä mainiota Yelp-yhteisön jäsentä (sekä verkossa että sen ulkopuolella), joka voi toimia roolimallina uusille ja vanhoille yelppereille.

Jos toimintasi Yelpissä ei saa näkyvää huomiota, voit aina asettaa itsesi tai jonkun toisen huomionarvioisen yelpperin ehdolle eliittiryhmään. Tsekkaa Yelpin eliitti –sivu ja katso josko kotikaupungissasi toimii eliittiryhmä. Seuraavaksi voit lähettää sähköpostia kaupungillesi (esim. helsinki@yelp.fi), antaa linkin Yelp-profiiliisi ja kertoa, miksi Yelpin eliitti –arvomerkki kuuluu profiiliisi. Kansallinen eliittiraatimme katsoo ehdokkuutesi läpi ja päättää, oletko eliitin arvoinen!

Mitä Yelpin eliittiys oikein merkkaa? Kiiltävän arvomerkin lisäksi saat tilaisuuden käydä ainutlaatuisissa tapahtumissa, tavata yhteisösi yelppereitä kasvokkain ja löytää erilaisia paikallisia yrityksiä, joita et ole ennen kokeillut. Minkälaisia tapahtumia, saatat miettiä. Tsekkaa Yelp Communityn blogi, josta löytyy kuvauksia erilaisista pippaloista, bileistä, illallisista ja jopa eri yhteisöissä tapahtuvista häistä. Ja saatat jopa saada ilmaisen Yelpstickin! Nähdään Yelpissä!