arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Hvad kræves der for at blive Yelp Elite?

Svært at tro, at vi i 2012 har haft vores Yelp Elitegruppe i otte år! Det føles som i går, vi spurgte os selv om denne idé, om at “møde Yelpere ansigt til ansigt” skulle fungere. Heldigvis gjorde det det, som du ved! Så uanset om det er dit ottende år eller dit første år som Yelp Elitemedlem, vil vi ønske dig tillykke og velkommen.

Ofte får vi spørgsmålet: Hvordan bliver man medlem af Elitegruppen? Vi har en handy Elite-side på Yelp som du kan tage et kig på. Men der er ingen tjekliste – vi leder blot efter personer, der er fantastiske medlemmer af Yelps community, både online og offline, og rollemodeller for andre Yelpere, både nye og gamle.

Hvis disse kriterier ikke allerede har resulteret i, at du eller en anden Yelper som måske fortjener det, er blevet nomineret, kan du altid nominere dig selv eller dine venner i løbet af året. Bare tjek Yelps Elite-side for at se, hvilke byer der pt. har en Yelp Elitegruppe, og send en e-mail til din by (f.eks. københavn@yelp.dk) med et link til din profil på Yelp, og lad os venligst vide, hvorfor du skal have et Yelp Elite æresmærke på din profil. Vores Eliteråd vil gennemgå din nominering for at bestemme, om du har det, der skal til!

Så hvilke fordele er der ved at være Yelp Elite? Bortset fra et smukt æresmærke, som du kan prale med på din Yelp profilside, får du mulighed for, at deltage i eksklusive events, møde Yelpere fra dit community ansigt til ansigt, og opdage en række lokale virksomheder, som du måske ikke har prøvet før. Hvilken type af events, spørger du? Tjek vores Yelp Community Blog for at læse om vores fantastiske soireer, fester, middagsselskaber, til og med bryllupper, der finder sted i vores communities verden over. Du kan måske også få fat i en gratis Yelpstick. VSPY!