arrowenvelopefacebookinstagramlinked-intwitteryelpyoutube

Hva er Eliteverdighet?

Det er utrolig at vi nå i 2012 har hatt Yelps Elitegruppe i åtte år! Det føles som det var i går at vi satt og lurte på om denne “møte-Yelpere-ansikt-til-ansikt”-greia skulle fungere som vi hadde tenkt. Heldigvis gjorde det jo det — som du vet! Så uansett om dette er det åttende året eller ditt aller første Eliteår, ville vi ønske alle nye Elitemedlemmer velkommen og gratulere dem.

Veldig ofte får vi spørsmålet “Hvordan blir folk Elitemedlemmer på Yelp?”, og da har vi denne praktiske Yelp Elitesiden du alltid kan kikke på. Vi har ikke noen sjekkliste, men vi leter i det hele tatt etter folk som er lysende medlemmer av Yelps community, både på nett og i virkeligheten, og som er gode forbilder for andre Yelpere, både nye og etablerte.

Hvis disse kriteriene ikke allerede har ført til at du — eller noen du synes fortjener det — har blitt invitert inn, kan du jo nominere deg selv eller en venn i løpet av årets gang. Bare sjekk Yelps Eliteside for å se hvilke byer som har en Elitegruppe i nåværende stund, og send en e-postmelding til byen (f.eks. oslo@yelp.no), med en lenke til profilsiden din på Yelp og grunnen til at du synes du fortjener å ha et Elitemerke på profilen. Eliterådet vil se på nominasjonen din og avgjøre om du har det som trengs!

Så hvis du blir Elitemedlem, hvilke fordeler får du da? Bortsett fra et flott merke som du stolt kan vise fram på profilen din, får du mulighet til å være med på eksklusive arrangementer, møte Yelpere fra ditt community ansikt til ansikt, og oppdage masser av lokale bedrifter du kanskje ikke engang har visst om før. Hva slags arrangementer, spør du? Les Yelps community-blogg for å finne ut mer om fantastiske fester, sammenkomster, middagsselskap, ja, til og med bryllup som finner sted i våre communities over hele verden. Kanskje du til og med får fatt i en gratis Yelpstick. VSPY!